Firea NU a avizat ca PMB să plătească 50.000 de euro pentru The Michael Jackson Tribute LivePrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că nu a avizat achitarea unei sume de 50.000 de euro de către Primăria Capitalei, prin Creart, în cadrul unui parteneriat cu compania care a adus în România concertul "The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute Live".

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Ea a explicat că Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București — Creart a fost înființat pentru sprijinirea tradiției, artei populare, folclorului, muzicii și dansului popular.

"Săptămâna trecută am fost apelată să dau o aprobare pentru ca această instituție să intre în parteneriat cu o agenție de impresariat care organizează concertul trupei Michael Jackson, iar Primăria să plătească 50.000 de euro, prin Creart, acestui organizator de evenimente. Eveniment aprobat de fostul Consiliu General, suma fiind deja virată în bugetul Creart. (...) Nu mi s-a părut în regulă. Mai mult de atât, nu mi s-a părut în regulă nici faptul că nu a fost un principiu pe baza căruia s-a aprobat această sumă. (...) Se face și o discriminare, pentru că în această perioadă se organizează mai multe concerte în București", a spus edilul în cadrul unei declarații de presă susținute la PMB, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că a dorit să ofere acest exemplu, pentru a arăta că există bani la bugetele direcțiilor de specialitate sau companiilor organizatoare de evenimente din subordinea Primăriei, dar că banii ar putea fi mai bine drămuiți.

"Eu am spus: "Dacă dvs, cei implicați, considerați că este în regulă, cheltuiți acești bani pentru concert. Dar nu așteptați semnătura mea, nu așteptați avizarea mea". (...) Am înțeles că acest eveniment va fi de mai mică anvergură, va fi la Sala Polivalentă. (...) Banii nu s-au mai virat. Eu am spus: "Dacă e legal, folosiți-i, eu nu vă opresc (...), dar nici nu poți să scoți castanele fierbinți cu mâna mea"", a precizat ea.

"The Ultimate Thriller — The Michael Jackson Tribute Live", primul concert în România al trupei și echipei tehnice ale lui Michael Jackson, va avea loc joi la Sala Polivalentă din Capitală.

Etichete: concert Michael Jackson, Gabriela Firea, Michael Jackson, The Michael Jackson Tribute Live

0/5 COMENTARII
Cris
06 Jul 16:33
+0
VOTURI
-0
Daca organizatorii aia nu au sarit si ei cu nimic, ce sa-i faci? Au de-a face cu bucatareasa. Orice organizator de concerte va trebui sa constientizeze ca s-a schimbat primarul. Aceasta bucatareasa poate incurca treburile cu concertul Rihannei din august, daca se pune contra.
bianca
05 Jul 22:43
+0
VOTURI
-0
E O NESIMTITA CUM POATE SA-L REFUZE PE MICHAEL ASTA A ASTEPTAT SA DEVINA PRIMAR SI SA DEA ORDINE
clop
05 Jul 10:04
+0
VOTURI
-0
"Ea a explicat că Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București — Creart a fost înființat..."

s-ar fi putut formula astfel:

"Ea a explicat ca infiintarea Centrului de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București — Creart a fost pentru..."
Ion
05 Jul 08:24
+0
VOTURI
-0
@Cris esti prost baiete de bubui.
Cris
05 Jul 06:52
+0
VOTURI
-0
E invitatie la spaga. De acum fiecare organizator de concerte va trebui sa sara cu ceva la Bucatareasa. E clar!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE