Firea nu a primit invitaţie la parada de 1 Decembrie sau la recepţia de la Palatul CotroceniPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că nu a primit deocamdată invitație pentru a participa la recepția de la Palatul Cotroceni sau la parada care va fi organizată cu ocazia Zilei Naționale.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Precizările Gabrielei Firea au fost făcute în contextul în care purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi, a anunțat joi că de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Naționale parada militară la Arcul de Triumf și o recepție la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale.

"Nu am fost invitată. Probabil că mai este timp, dar din câte am înțeles, invitațiile au fost deja transmise către instituțiile statului, către demnitari, către persoanele au fost dorite a fi invitate, atât la parada militară de la Arcul de Triumf, cât și la recepția de Ziua Națională de la Palatul Cotroceni. (...) Nu sunt într-o astfel de situație (de a avea probleme penale, n.r.). Nu sunt neapărat deranjată, ca primar general, deși reprezint votul bucureștenilor de la alegerile locale și chiar dacă o persoană nu este respectată, măcar funcția și legitimitatea publică pe care le are, prin votul cetățenilor, trebuie să primească respectul cuvenit din partea reprezentanților instituțiilor statului. Sunt puțin dezamăgită, ca româncă, pentru că eu sunt un om care crede în această țară, crede în România, am fost și sunt un bun român", a declarat Gabriela Firea, la România Tv.

Ea și-a exprimat convingerea că de Ziua Națională românii trebuie să fie "uniți, solidari", să se împace și să își sărbătorească împreună țara.

"Nu cred că de Ziua Națională este momentul să ne împărțim între buni și răi, (...) oameni integri sau neintegri, oameni înalți și scunzi, slabi sau grași, blonzi și bruneți. Cred că de Ziua Națională trebuie să ne bucurăm cu toții", a spus Firea.

Ea a menționat că a primit o invitație de la ministrul Apărării pentru a fi prezentă la defilarea care va avea loc la Arcul de Triumf, dar că a aflat că invitațiile pentru acest eveniment trebuie făcute de la Palatul Cotroceni pentru demnitarii care vor sta la tribună și că nu dorește să fie prezentă într-un loc în care nu e dorită.

Etichete: 1 Decembrie, 1 decembrie bucureşti, Gabriela Firea, parada ziua nationala

0/5 COMENTARII
abcdef
27 nov 16:04
+0
VOTURI
-0
Daca esti penal, nu ai ce cauta in politica - exceptie penalul sechshausen
Mihai
27 nov 11:31
+0
VOTURI
-0
O delimitare clara. Daca esti penal, nu ai ce cauta in politica. Punct.
fedcba
27 nov 00:10
+0
VOTURI
-0
Cat scandal pentru un loc in fata la o parada...
Herr Dragnea se da cu fundul de pamant ca, vezi Doamne, nu e vazut la adevarata lui valoare si nu-i e permis sa vina la parada.
Nu, Dragneo, nu. La parada poate veni oricine. Tie nu ti s-a permis sa fii in tribuna oficiala, care e alta treaba decat ce-ai declarat tu.
Si dupa seful de partid se ia si cititoarea de prompter, care reprezinta voturile bucurestenilor. Paranoia e mare in Pesede...
Noroc cu Talhariceanu, al doilea om in stat, care deja face impartirea in oameni de vaza, politicienii, si sclavii de rand. Iar Talhariceanu nu se mai formalizeaza cu chestii de-astea, el daca vrea ceva ia.

In loc sa spuna "nu comentez", oamenii astia se plang ca nu stau jos la televizor de parca doar pentru asta au fost votati.
adi
26 nov 16:45
+0
VOTURI
-0
Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita si asistenta pe parcursul activitatii . Solicitati acum informatii trimitand textul INFO la adresa de email: friendshipandjobs@gmail.com
abcdef
26 nov 15:46
+0
VOTURI
-0
”nu au fost invitate persoanele cu probleme penale” - noroc ca herr sechshausen nu are probleme penale. Dna pietricica (kovesi) si madam stanciuca l-au spalat bine...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE