Firea NU RENUNŢĂ la transportul în comun GRATUIT în BUCUREŞTI. Când va implementa PROIECTUL VIDEOPrimarul Capitalei nu renunţă la una din promisiunile din campania electorală. Astfel, Gabriela Firea vrea să testeze din primăvară transportul în comun gratuit în Bucureşti, după ce PMB va cumpăra cele 300 de autobuze promise.

Autobuze RATB
Autobuze RATB

Gabriela Firea vrea ca, din 2017, bucureştenii să circule gratis cu mijloacele de transport în comun.

"Pensionarii peneficiaza de gratuitate, elevii au reducere 50%, pretul biletului este subvenctionat. Exisa un plan economic care poate fi aplicat prin care trasportul public sa fie gratuit", spune Gabriela Firea.

Primarul Capitalei susţine că acesta este un program fezabil. A găsit chiar şi soluţia ca RATB să acopere din cheltuieli: să vândă în străinătate tramvaie fabricate în România,scrie romaniatv.net.

 

Cu toate acestea, înainte ca proiectul să fie implementat, trebuie îndeplinite însă câteva condiţii. Bandă proprie pentru autobuzele RATB, achiziţionarea a încă 300 de autobuze şi transformarea regiei în societate comercială, pentru a putea atrage fonduri europene necesare modernizării.

Etichete: firea, RATB, transport Bucuresti, transport bucuresti gratuit, transport in comun gratuit

0/11 COMENTARII
Timis
20 Oct 16:50
+0
VOTURI
-0
Ioane, te-ai descris foarte bine, agramatule! Fara semne de punctuatie, eXcrocii...
Asa-i ca tu circuli deja gratis cu autobuzul?
Frank Herpes
17 Oct 07:55
+0
VOTURI
-0
Cum ma angajez si eu sa fiu propaganda bot ca voi ca vreau sa imi iau si eu un rucsac sa emigrez.
ioan
16 Oct 15:24
+0
VOTURI
-0
doamna primar doreste cu tot dinadinsul sa plateasca din propriul buzunar tranportul public la fel cum maria sa ciomos/ciolos bolovanul pamantului le atrag atentia acestor sugaci politici ca eu si alti milioane de romani sa platim impozite ca prostii ca acestia sa plimbe gratis prin bucuresti sau aiurea animale preistorice monumente ale naturii numite genealogic romi precum si tineri agramati care nu vor sa munceasca si traiesc prin baruri pe spinarea parintilor si bunicilor respectiv tot felul de pietre si bolovani care sa fie cumparate din banii romanilor ca sa isi faca ei cica imagine sa ii voteze prostii vom scapa o data de dna covesi si masina ei de spalat bani si tot vor veni adata procurori si judecatori onesti cara sa confiste averile acestor excroci de politruci care sug singele romanilor de zeci de ani
vlad
14 Oct 08:09
+0
VOTURI
-0
Pai ce simplu, hai sa vanda RATB tramvaie produse in Romania... a gasit si cumparatori? :)) De cand pana cand este RATB-ul fabrica? :) ca sa produca zeci de tramvaie anual???
Liviu
13 Oct 23:25
+0
VOTURI
-0
Cine sa o mai inteleaga pe dna primar?

La inceput dorea 200 autobuze SH imediat si 300 noi in 2-3 ani.
Apoi zicea de 300+eventual inca 200 noi.
Apoi zicea de 500 noi. Diesel.
Apoi zicea de 350 Diesel noi + 150 electrice noi. Asta saptamana trecuta.

Acum zice iar de 300. Toate astea in 4 luni.

URAC produce pt RATB 2-3 tramvaie pe an. Cum sa te gandesti sa vinzi afara daca Bucurestiul are nevoie ca de aer de tramvaie noi? Povesti pt pensionari si alegatorii unui partid care-si vor spune: "Ce tare e doamna si partidul nostru! Vindem afara, exportam !!"
Era o asociere cu Astra-Siemens, veneau ei cu investitii in liniile de asamblare, se puteau asambla aici chiar si pt export. Totul a cazut, ma rog, patronul de acolo era de alta culoare politica fata de primar si CGMB.

Macar daca s-ar produce 10 tramvaie noi pe an la URAC pentru Bucuresti, nu pt afara, alea Bucur LF bune rele, asa cum sunt.
Cris
13 Oct 23:07
+0
VOTURI
-0
Va spun, Bucatareasa e de kkt. Stie ca nu poate sa faca si totusi se lauda, poate pun prostii botul si voteaza PSD, la iarna. Apoi... mai vedem noi daca se poate sau nu.
Cris
13 Oct 19:07
+0
VOTURI
-0
E posibil ca escroaca de moldoveanca sa faca promisiuni fara acoperire, ca sa voteze pensionarii la alegeri. Daca ii da mana, sa faca transport GRATUIT acum, nu la Pastele Cailor.
Maximus
13 Oct 18:22
+0
VOTURI
-0
Gratuit inseamna de fapt platit de toti cei care platesc taxe si impozite indiferent daca circula sau nu cu RATB. Abia astept sa vad exportul de tramvaie...
Unu
13 Oct 16:28
+0
VOTURI
-0
Bineinteles ca totul va ramane la stadiul de proiect, proiect in care se vor pompa cateva milioane din banii fraierilor pe diverse hartii pompoase, comisii si alte vrajeli.
In orice tara si in orice limba - Gratuit = Bataie de joc. Pe principiul e moca atunci hai sa ne plimbam si sa ne batem joc. Idioata femeie...
Geo
13 Oct 15:10
+0
VOTURI
-0
Super gramatica, super ziarist/a ''"Pensionarii peneficiaza de gratuitate, elevii au reducere 50%, pretul biletului este subvenctionat. Exisa un plan economic care poate fi aplicat prin care trasportul public sa fie gratuit''

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE