Firea: Pentru bucureşteni, Orban=Dragnea!Primarul general Gabriela Firea afirmă, joi seară, că, pentru bucureşteni, "Orban=Dragnea", având în vedere refuzul de a aloca mai mulţi bani Primăriei Capitalei. "Domnul Orban este în război cu oamenii de cultură şi cu tinerii din Bucureşti. Altfel, nu ar pomeni la orice ieşire publică despre evenimentele culturale şi cele dedicate tinerilor", susţine Gabriela Firea.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"25% din PIB-ul României este asigurat de bucureşteni. Se întoarce de la guvern, prin MF, doar 0,6%. Infim! Considerăm că 1,5% ar fi un procent mic dar ar mai acoperi, cât de cât, nevoia de investiţii în modernizarea Capitalei. Pentru bucureşteni, Orban=Dragnea!", ascris, joi seară, pe Facebook, Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, bugetele investite în spitale, infrastructură, şcoli, transport public în comun, proiecte sociale "sunt «risipă» pentru Domnul Prim Ministru"

"Neimportante, faţă de o suma uriaşă, plătită unei firme private din Fondul de rezervă! Cu celeritate! Dl Orban este în război cu oamenii de cultură şi cu tinerii din Bucureşti. Altfel, nu ar pomeni la orice ieşire publică despre evenimentele culturale şi cele dedicate tinerilor - oricum, o suma infimă, faţă de celelalte domenii strategice. Domnule Ludovic, ce vreţi, de fapt? Ca fostul PD, fuzionat cu PNL, să închidem toate teatrele, muzeele, şcolile de artă şi centrele culturale din Capitală? Cred că ar trebui să spuneţi direct, fără metafore, să ştie toată lumea!", a mai scris Firea.

Premierul Ludovic Orban spune că nu va aloca Primăriei Capitalei suma pe care primarul general Gabriela Firea a solicitat-o de la Guvern, Orban motivând că nu există o bază legală pentru o astfel de alocare, dar şi faptul că nu poate lua din banii plătiţi de toţi cetăţenii români pentru a aloca Bucureştiului, unde există "risipă" de fonduri.

 

Etichete: atac, Bucureşti, facebook, firea, Guvern, orban

0/1 COMENTARII
Diana Hanganut
06 ian 11:09
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vraja de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE