Firea: Primăria are o relaţie mai proastă cu Guvernul decât pe vremea tehnocraţilorPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică, la Antena 3, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat că nu se mai consultă cu premierul Sorin Grindeanu "ca la început", dând exemple de proastă colaborare cu Guvernul la nivelul Primăriei, unde proiectele "se lovesc de un zid", iar relaţia Executivului cu administraţia locală este "mai proastă" decât pe vremea Cabinetului Cioloş.

 Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Privesc şi eu cu atenţie şi puţină îngrijorare faptul că domnul preşedinte a explicat că premierul nu se mai consultă la fel de des cu el ca la început, că nu se mai întâlnesc la fel de des ca la început. Motivele pentru care sunt în această situaţie nu le cunosc, dar mă îngrjiorează faptul că premierul nu mai are timp să se întâlnească cu preşedintele partidului", a spus FIrea.

Ea a vorbit şi despre relaţia Guvernului cu administraţia locală, în special cu Primăria Capitalei, unde Executivul nu ar ajuta-o.

"Tot ceea ce solicită Primăria Capitalei către Guvern se loveşte ca de un zid. Avem o relaţie mai proastă decât pe vremea tehnocraţilor", a spus Firea.

Primarul Capitalei a acuzat că Executivul refuză să sprijine administraţia în domenii precum Centura Bucureştiului şi administrarea metroului.

"Vreau doar să punctez legat de reacţia unora dintre membrii Cabinetului la problemele Bucureştiului. O Capitală bine administrată înseamnă o ţară bine administrată. (...) Dacă solicit sprijin guvernamental nu o fac pentru mine. (...) Sunt surprinsă că există o reacţie ori înceată, ori de refuz, din partea reprezentanţilor unor ministere, care pur şi simplu pun în dificultate Primăria Capitalei", a spus Gabriela Firea.

Ea a spus că, dacă Guvernul nu intervine, se va ocupa de probleme Primăria.

Etichete: firea, Gabriela Firea, grindeanu, Guvern, Primăria Capitalei, Sorin Grindeanu

0/7 COMENTARII
Cami
09 oct 10:14
+0
VOTURI
-0
Am sesiazat ca partidul doamnei primar a uitat si de rediscutarea subiectului accesarii d fonduri europene in domeniile software si hardware precum https://www.itdepot.ro/etichete-238
Katana
19 iun 09:19
+0
VOTURI
-0
CARE TEHNOCRATIE IN ROMANIA ?????

Ma faceti sa rad cu acest termen nou pe care nu-l cunoasteti de nicio culoare :))))

Tehnocratia NU ARE NICIO LEGATURA CU POLITICA, DECI CAND AM AVUT NOI PARTE VREODATA IN ROMANICA ASTA VANDUTA DE TEHNOCRATIE ???

Lozinci comuniste fara fond = mizeria mincinoasa continua din generatie-ntr-alta !
FA SI TU BANI DIN INTERNET
13 iun 01:01
+0
VOTURI
-0
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?

Nici eu nu am crezut ca este real , dar am ajuns sa fac 50 de euro pe zi !
Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 4000 mii de euro. INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/2gZQiP0
( daca nu merge sa dai click copiaza link-ul si pune-l in casuta de url sus si dai enter )
....fgsdf5
jean
12 iun 19:14
+0
VOTURI
-0
asa e cand inaugurezi inainte de finalizarea lucrarii iese treaba ca proasta
Ani
06 iun 09:06
+0
VOTURI
-0
S-a dat ordin de la presedintele partidului sa se schimbe guvernul, iar acum apar reactiile de supunere.
Cristian
05 iun 19:23
+0
VOTURI
-0
Castigi online la domiciliu, usor si eficient. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: cristianproject210@gmail.com
Chirita
05 iun 09:31
+0
VOTURI
-0
"mă îngrjiorează faptul că premierul nu mai are timp să se întâlnească cu preşedintele partidului", a spus FIrea.

Deci "premierul" ii da cu flit "presedintelui partidului"...
Aha. Sa inteleg, deci, ca functia de "premier" este direct subordonata functiei de "presedinte de partid"? Primul om in stat este "presedintele de partid"?

Duamna... Ce ziceti acolo inseamna dictatura! Cam ce-a fost pana in decembrie 1989!
Dar da, asta stiti si asta faceti! Iubitul conducator!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h