Firea: Revoluţia în trafic a promis-o în primul rând domnul DragneaPrimarul general, Gabriela Firea, a declarat luni că a realizat programul de guvernare locală alături de specialiştii partidului şi că documentul a fost validat în Biroul Permanent al PSD, iar în baza acestui fapt preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a promis la rândul său realizarea "revoluţiei în trafic".

Gabriela Firea si Liviu Dragnea
Gabriela Firea şi Liviu Dragnea

"Revoluţia în trafic a promis-o în primul rând domnul Dragnea şi apoi Gabriela Firea, pentru că programul de guvernare locală, programul pentru Bucureşti, a fost realizat de specialiştii partidului în diferitele domenii de activitate: transport, mediu, energie, educaţie, sănătate. Am lucrat împreună cot la cot, am mers la domnul Dragnea. A citit acel material, l-am validat în Biroul Permanent împreună cu cei care se ocupau de comunicare - consilieri pe care domnul Dragnea îi validase şi în cunoştea -, am realizat întreaga comunicare pentru România şi pentru bucureşteni, iar acum, practic, eu sunt pusă în situaţia faptului încât singură, neajutată de cel care recunoaşte astăzi că m-a propulsat - prin faptul că a fost de acord ca eu să fiu candidat, în urma sondajelor de opinie - să fiu blocată", a declarat primarul general, pentru Digi 24.

Gabriela Firea a adăugat că primarul general nu poate rezolva toate problemele generate de trafic, dar că s-a bazat pe sprijin de la Guvern şi de la majoritatea parlamentară pentru modificarea "legilor strâmbe" şi punerea în aplicare a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD). În acest sens, a menţionat că PMUD conţine măsuri care revin autorităţilor locale, dar "mai ales" Guvernului.

Ea a mai spus că a avut "nenumărate" discuţii cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre transferul Centurii ocolitoare a Capitalei la Primăria Municipiului Bucureşti.

"I-am spus de fiecare dată că este inacceptabil ca în 27 de ani de la Revoluţie să progresăm doar 30 şi ceva la sută din acest proiect. Practic, din 70 şi ceva de kilometri de autostradă să avem doar 20 şi ceva realizaţi. Este dramatic şi i-am spus că am echipele pregătite, profesioniste, oameni care abia aşteaptă să preia acest obiectiv şi eu mă angajez că voi fi zilnic pe şantier pentru a finaliza această lucrare, acest obiectiv de investiţii, pentru că este primordial pentru Bucureşti. Este primul pas pentru a rezolva, a ameliora traficul sufocant din Capitală. La fiecare discuţie, la fiecare întâlnire, plecam bucuroasă. Simţeam că prind aripi, pentru că lucrurile păreau foarte bune, pozitive şi că ne îndreptăm spre un succes. Dar pe urmă mergeam la minister, la CNAIR şi se mai găsea câte un motiv. Întâi, că se pierd fondurile europene. Era o dezinformare", a declarat Firea.

 

Etichete: dragnea, Gabriela Firea, trafic Bucureşti

0/2 COMENTARII
Vlad
12 sep 11:36
+0
VOTURI
-0
Cum adica a promis-o el?? Eu pe ea am vazut-o in toate studiourile TV!!! Dragnea nu s-a implicat cu nimic vizibil in campania pt Bucuresti tocmai pt ca stia ca ar fi facut mai mult rau decat bine. Firea nu a facut NIMIC ca primar al orasului!! Si daca asta nu ar fi o noutate pt primarii nostri alte lucruri au depasit masura. Toate companiile alea, banii aruncati pe clientela, sute de milioane de euro. Pai si hotii de Oprescu si Vanghelie practicau doar zeciuiala, nu asa tot bugetul. Dar cel mai oribil lucru este faptul ca in Bucuresti nu ai voie sa protestezi!!! Cum e posibil sa fie rezervate pt tot anul locurile de protest centrale ale orasului?? Primaria, Universitatea, sediul PSD?? Asta e libertate? Asta e democratie??? Firea este doar o comunista penibila care in 2 ani de zile nu a avut nici macar un interviu serios, cu un ziarist care sa ii puna intrebari dificile.
MARINELU
12 sep 10:06
+0
VOTURI
-0
O mare scaraba! Acum arunca vina pe altii, pentru toate minciunile aruncate in ochii Bucurestenilor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE