Firea, sanțiuni pentru compania Energetica după ce a achiziționat 3 SUV-uri: Nu sunt de acordGabriela Firea a sancționat conducerea companiei Energetica după ce au fost achiziționate 3 mașini cu tracțiune integrală, deoarece, precizează primarul Capitalei, procedura nu a fost necesară. Firea a cerut și o analiză a tuturor achizițiilor demarate de Energetica.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul General, Gabriela Firea, a sancționat conducerea Companiei Municipale Energetica, în urma achiziției a trei autoturisme cu tracțiune integrală, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

„Nu sunt de acord cu astfel de achiziții, pe care nu le consider absolut necesare pentru o companie municipală. În consecință, am solicitat remedierea acestei situații, eventual prin vânzarea lor și achiziția unora mai potrivite pentru domeniul lor de activitate", a declarat Gabriela Firea.

Potrivit comunicatului, Firea a cerut o analiză a tuturor achizițiilor acestei companii.

„Prin anunțul de procedură publicat pe platforma SICAP cu indicativul CAN 1024498/11/11/2019, Compania Municipală Energetica a realizat achiziția a 3 autovehicule Euro6, cu motorizarea de 1591cmc, 177 CP, tracțiune integrală, varianta de echipare medie și consum mediu de 7,4 l/100km. Facem precizarea că, în anul 2020, Compania Municipală Energetica București va demara cel puțin 3 șantiere consecutive – Piața Bobocica, Drumul Taberei și Ferentari - pentru modernizarea rețelei de termoficare a Capitalei", mai arată sursa citată.

Termoenergetica este compania care a preluat activitatea RADET, după ce aceasta a intrat în faliment.

Etichete: firea, m termoenergetica, RADET, sancţiuni

0/1 COMENTARII
geox
04 dec 18:50
+0
VOTURI
-0
Vrajeala pentru PROSTII care pun BOTUL” la declaratile psd-ului

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE