Şcolile şi grădiniţele din Capitală ar putea rămâne închise şi miercuriPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, la comandamentul de iarnă, că în cursul serii se va întâlni cu ministrul Educaţiei şi cu primarii de sector, iar împreună vor decide dacă şcolile rămân închise şi miercuri.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

ŞCOLI ÎNCHISE BUCUREŞTI. "In ceea ce priveste cursurile, in aceasta seara vom lua o decizie, daca se prelungeste suspendarea si pentru miercuri, pentru ca se se anunta un varf de temperaturi scazute. Ar fi foarte grav, ca dupa ce i-am protejat pe copii doua zile, sa ii scoatem in ger naprasnic. Diseara vom lua o decizie si vom anunta in aceasta seara", a declarat Gabriela Firea, la comandamanetul de iarnă.

ŞCOLI ÎNCHISE BUCUREŞTI. Capitala va fi de luni sub cod portocaliu de ger, temperaturile vor fi, în noaptea de luni spre marţi, de minus 18 – minus 20 de grade, iar în zona preorăşenească vor ajunge la minus 23 de grade, ce reprezintă maximul de temperaturi negative din această iarnă, a anunţat, luni, reprezentantul Administraţiei Naţioanale de Meteorologie, Gabriela Băncilă, la comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei.

ŞCOLI ÎNCHISE BUCUREŞTI. Din cauza temperaturilor foarte scăzute şi a ninsorilor abundente, şcolile, grădiniţele şi creşele din Bucureşti şi din mai multe judeţe vor fi închise luni şi marţi.

Potrivit ultimelor informaţii, cursurile vor fi suspendate, în totalitate, astfel:

Luni, 9 ianuarie: Bacău, Olt, Iași, Neamț, Timiș, Galați, Maramureș, Brăila, Vaslui, Dolj, Suceava, Giurgiu, Teleorman, Botoșani, Buzău, Ilfov, Ialomița, Călărași, Constanța, Vrancea, Tulcea și Municipiul București.

Marți, 10 ianuarie: Tulcea, Bacău, Olt, Iași, Neamț, Timiș, Galați, Maramureș, Dolj, Suceava, Botoșani, Buzău, Ialomița, llfov, Constanța, Vrancea și Municipiul București.

ŞCOLI ÎNCHISE BUCUREŞTI. Şi universităţile au decis suspendarea activităților didactice în zilele de 9 și 10 ianuarie 2017. Astfel, vor fi închise următoarele instituţii de învăţământ superior:

Institutul Teologic Penticostal din București
Universitatea „Ovidius" din Constanța
Universitatea Maritimă din Constanța
Universitatea Politehnica din București
Universitatea Tehnică de Construcții din București
Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București
Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București
Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale" din București
Universitatea Emanuel din Oradea

Etichete: Bucureşti, frig bucuresti, şcoli închise, scoli inchise bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE