Firea se așteaptă la ce e mai rău: 'Sper să nu ajungem să ducem pe stadioane, la Romexpo'Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a spus, luni seară, la România TV, că, odată cu apropierea sărbătorilor de Paști, observă faptul că tot mai mulți români din Diaspora revin în țară și în București.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Se observă o creștere a numărului de persoane. În ultimele zile, au intrat pe zi în carantină cam 300 de persoane. Până în acest moment avem 15 locuri cu sute de persoane. Sper să nu ajungem să ducem pe stadioane, la Romexpo.

Mulți patroni nu doresc să încheie contracte cu noi pentru că se tem că se fac distrugeri. Nu aș vrea să arunc o anatemă, cei mai mulți sunt responsabili.

Au fost destule situații în care persoanele care au venit să aducă mâncarea, polițiștii, paza au fost înjurați, scuipați. Li s-au spus cuvinte urâte. Nu este un fenomen și nu toți românii din Diaspora sunt așa", a spus Gabriela Firea.

Etichete: Bucureşti, carantină, firea, Romexpo, stadioane

0/1 COMENTARII
MARIELA GARCÍA
08 apr 04:12
+0
VOTURI
-0
Aceasta este o mărturie despre munca bună a unui bărbat care m-a ajutat să-mi fac din nou căsătoria. Soția mea a urât brusc sexul, am încercat toate metodele, nici o muncă a devenit atât de rău încât a trebuit să se mute cu copiii la 12 ani și 3 luni de căsătorie. A trebuit să caut ajutor în afara cutiei, Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, căutam soluție Am întâlnit o serie de mărturii despre acest anume vrajitor numit DR.WEALTHY Unii oameni au mărturisit că i-a adus Ex înapoi, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul. Etc. A fost o singură mărturie pe care am văzut-o, fiind vorba despre o femeie numită Maria Jose din Atlanta, SUA, care a mărturisit despre modul în care DR.WEALTHY și-a readus soțul în mai puțin de 72 de ore, ceea ce m-a atras intriga. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc DR.WEALTHY să încerc să-l contactez și i-am explicat problema mea. În doar 6 zile, soția mea nu s-a întors doar la mine, dar acum iubește sexul și nu se mai sperie de el. DR.WEALTHY este într-adevăr un om talentat și nu voi înceta să vorbesc despre el pentru că este un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și căutați o casetă de vrajă reală și autentică pentru a rezolva această problemă pentru dvs. DR.WEALTHY este răspunsul la problema dvs.
blog> http://wealthyspellhome.over-blog.com
Iată contactul său .. wealthylovespell@gmail.com sau +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE