Gabriela Firea, reacţie după retragerea lui Munteanu şi nominalizarea lui PredoiuCandidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că strategia sa pentru Capitală nu se schimbă în funcție de persoana contracandidaților.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Salut clarificările aduse de PNL în această seară. În această competiție, am deocamdată o singură certitudine: eu voi candida, din partea Alianței Electorale PSD+UNPR, pentru postul de primar general al Capitalei. În rest, aștept ziua de marți, 26 aprilie, când va expira termenul pentru depunerea candidaturilor și vom ști cine vor fi contracandidații mei. Strategia noastră nu se schimbă în funcție de contracandidați. Eu candidez pentru bucureșteni, pe care sper să pot să-i conving că merit să le fiu primar în următorii ani", a subliniat senatoarea PSD, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea a menționat că atenția sa este concentrată pe problemele orașului și pe soluțiile pentru acestea, iar "restul nu este decât zgomot de fond".

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a anunțat, miercuri, că a decis să își asume candidatura la Primăria Capitalei. El a precizat că a luat această decizie după consultări cu liderii PNL.

"Gândurile mele sunt extrem de limpezi și voința mea, extrem de hotărâtă", a spus Predoiu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Gabriela Firea, gabriela firea reactie pnl, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE