Firea: Voi sta în public la parada de Ziua Naţională. Nu am onoarea de a sta la tribunăPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică seară, într-o intervenţie telefonică la RTV, că la parada de Ziua Naţională se va afla în public, alături de bucureşteni, şi nu la tribnună, pentru că nu a fost invitată oficial şi a anunţat că la ora 19.00, în Piaţa Constituţiei, va porni iluminatul festiv.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul general a spus că se va afla de Ziua Naţională la parada naţională, dar nu la tribuna oficială, unde nu a fost invitată.

"Mă voi duce la Arcul de Triumf, cu ceilalţi bucureşteni şi turişti, şi voi sta în public, fără să am această onoare şi demnitate de a sta la tribună", a spus Firea, menţionând că este uimită nu doar că nu a fost invitată la recepţia de la Palatul Cotroceni, de către Adminstraţia Prezidenţială, dar nici la parada de la Arcul de Triumf.

Gabriela Firea a anunţat că la ora 19.00, în Piaţa Constituţiei, va fi pornit iluminatul festiv, ceremonie la care îi invită pe bucureşteni.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, că atât la parada militară care va fi organizată de Ziua Naţională a României la Arcul de Triumf cât şi la recepţia organizată de şeful statului la Palatul Cotroceni nu au fost invitate "persoane cu probleme penale".

"Am văzut că există tot felul de discuţii în spaţiul public referitoare la acest subiect şi ţin să precizez încă de la început faptul că nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume, pentru că nu despre asta este vorba. Este vorba despre nişte criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii care au fost luate în calcul bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar să şi respecte nişte criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenţa unor probleme penale", a declarat Mădălina Dobrovolschi.

Etichete: 1 Decembrie, Bucureşti, firea, Gabriela Firea, parada de 1 decembrie

0/4 COMENTARII
aaa
28 Nov 19:26
+0
VOTURI
-0
Din partea mea poti sa stai si acasa, eu nu tin neaparat sa te vad la parada.
Andrei
28 Nov 16:55
+0
VOTURI
-0
Damaged roads, piles of garbage on the main streets, irregular supply of hot water or in some cases non-existent sewerage and water supply – this is the life in Bucharest according to a study by an European institution on demand of VERTICALNEWS.RO. The city has been proclaimed the UGLIEST CAPITAL in Europe.

There is no sewerage, running water or asphalt roads in some parts of the Romanian capital which makes it seem like a city from the Middle Ages. Some houses do have running water but they do not have sewerage. People would like to take a bath but after that they would have to carry buckets of the used water to the nearest sewer. The solution is to wash only in a wash basin.
Mihai
28 Nov 14:29
+0
VOTURI
-0
A naibii cucuvea... Mai are putin si o 'stoarca' niste lacrimi de auto-victimizare. Fara penali in politica.
hbk
28 Nov 12:54
+0
VOTURI
-0
Ce "onoare" poti avea sa stai alaturi de cineva pe care l-ai facut cu ou si cu otet in campania prezidentiala, inclusiv luandu-te de el ca n-are copii?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE