Firea: Voi propune CGMB ca toate obiectivele de investiții să beneficieze de finanțarePrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sâmbătă că va propune CGMB ca toate obiectivele de investiții să beneficieze de finanțare pentru finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor din București.

Gabriela Firea
Gabriela Firea
Foto: Facebook

"Voi face în așa fel încât voi propune Consiliului General ca toate obiectivele de investiții să beneficieze de finanțare, chiar dacă va fi nevoie de rectificare bugetară, tocmai pentru ca într-un timp cât mai scurt șantierele din Capitală să se finalizeze. Punctual, mă voi deplasa personal la toate obiectivele de investiții și vom vorbi, pentru fiecare caz în parte, la locul faptei", a afirmat Firea, după întâlnirea avută cu directorii din Primăria Municipiului București, întrebată despre stadiul construcției pasajului de la Piața Sudului.

Ea a precizat că toate contractele care vor fi semnate pe viitor vor cuprinde penalități foarte mari în cazul nerespectării termenelor.

"Toate contractele care vor fi de acum înainte semnate vor cuprinde penalități foarte mari, astfel încât să îi descurajeze pe posibilii reprezentanți ai unor societăți care fac contracte cu statul, dar vor să îi înșele, apoi, pe cetățeni. Cât privește contractele deja în derulare, începând de săptămâna viitoare va exista atât un audit de resurse umane, cât și unul care privește achizițiile, dar și situația financiară a Primăriei", a afirmat Gabriela Firea.

Primarul general a anunțat că directorul de la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale a Municipiului București, Virgil Păunescu, s-a retras din poziția pe care a avut-o și i-a mulțumit pentru activitate, iar săptămâna viitoare va face o propunere pentru un nou director. La reuniunea de sâmbătă au participat reprezentanți ai Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale a Municipiului București, Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement, Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Administrației Străzilor și Poliției Locale a Municipiului București.

Etichete: CGMB, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, firea, Gabriela Firea, investitii CGMB, investitii primaria bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE