Firea anunță o sală polivalentă de 20.000 de locuri lângă Arena NaţionalăPrimarul general, Gabriela Firea, a anunțat, luni, introducerea pe ordinea suplimentară a ședinței CGMB a mai multor proiecte, printre care unul privind construirea unei săli polivalente cu o capacitate de 20.000 de locuri, lângă Arena Naţională. Construcţia ar urma să coste 658 milioane lei, potrivit indicatorilor tehnico-economici ce vor fi supuși spre aprobare Consiliului General la ședința de luni.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Vom avea în sfârşit o sală polivalentă, o sală multifuncţională în Bucureşti. După epopeea pe care a trăit-o acest proiect - a fost o licitaţie acum câţiva ani de zile, care a avut nenumărate contestaţii şi, în final, a trebuit să o luăm de la capăt, pentru că acel contract iniţial a fost anulat - avem aşadar astăzi de dezbătut şi aprobat indicatorii tehnico-economici rezultaţi din studiul de fezabilitate realizat de Compania Dezvoltare Durabilă a Municipiului Bucureşti, pentru realizarea unei săli multifuncţionale, cu o capacitate de 20.000 de locuri, pe o suprafaţă desfăşurată de 60.000 mp, care va fi dotată şi cu o parcare subterană de 380 de locuri. În afară de sala multifuncţională vor mai fi şi cinci terenuri de sport la nivel, la suprafaţă", a declarat primarul Gabriela Firea.

Edilul Capitalei a mai anunțat introducerea pe ordinea suplimentară a ședinței CGMB și a altor proiecte de infrastructură, cum este pasajul Andronache, pentru care PMB ar putea cheltui 42 de milioane de euro.

Gabriela Firea a mai precizat faptul că Primăria Capitalei ar putea construi 8 pasarele pietonale, cu suma de 18 milioane de euro.

Etichete: firea, Gabriela Firea, Primăria Capitalei, Sala Polivalentă

0/1 COMENTARII
MARINELU
12 mar 09:07
+0
VOTURI
-0
Acum, cand se clatina scaunul de sub dosul ei, si-a adus brusc aminte care este rolul primarului! Daca nu te implicai in politica, poate alta ar fi fost situatia a ta si a Bucurestenilor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE