Firea vrea să modifice LEGISLAŢIA privind furnizarea CĂLDURII în sezonul recePrimarul general al Capitale spune că RADET este în plin proces de pregătire pentru furnizarea încălzirii în Bucureşti, însă agentul termic va fi distribuit după ce temperaturile vor scădea timp de trei zile consecutiv sub 10 grade Celsius, edilul făcând apel pentru modificarea acestor condiţii.

Firea vrea sa modifice LEGISLATIA privind furnizarea CALDURII in sezonul rece
Firea vrea să modifice LEGISLAŢIA privind furnizarea CĂLDURII în sezonul rece

"Pentru că legea spune clar acum că începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban are loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 18,00-6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, fac un apel pentru modificarea legislaţiei, pentru ca oamenii să nu mai aştepte această perioada, în frig", spune Firea, potrivit news.ro.

Primăria Capitalei anunţă că, la cererea expresă a instituţiilor cu caracter social şi educativ, respectiv spitale, şcoli, grădiniţe, creşe, cămine de bătrâni, consumatori ai RADET, dotate cu puncte termice proprii a început furnizarea agentului termic pentru încălzire.

VEZI ŞI AVARIE RADET în sectorul 4. Peste 140 de blocuri şi un liceu au rămas fără apă caldă

RADET este în plin proces de pregătire pentru furnizarea încălzirii, imediat ce se vor îndeplini condiţiile prevederilor legale care presupun începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 18.00 - 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici.

Etichete: apa calda bucuresti, caldura bucuresti, Gabriela Firea, RADET

0/2 COMENTARII
Bucataru
07 Oct 08:09
+0
VOTURI
-0
Ai robinet pe calorifer, dementule! Nu vrei caldura, iti inchizi caloriferul! Dar sa ii obligi si pe altii sa stea in frig pentru ca tu nu vrei sa platesti din varii motive, e deja rea vointa!
Cris
07 Oct 07:06
+0
VOTURI
-0
Bucatareasa e dementa, nu stie ca lumea nu are bani nici de mancare, daramite pentru plata caldurii. Nu merita pornita caldura decat cand se face cu adevarat frig, nu pentru cateva nopti cu temperturi scazute. Sunt familii care isi trimit copiii la scoala tocmai pentru ca nu au bani sa plateasca caldura din propria locuinta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE