Firea: Vreau să candidez la şefia PSD Bucureşti, dar nu la preşedinţia PSD sau a RomânieiPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, joi seara, că intenționează să candideze la șefia PSD București, funcție pe care o deține în prezent în mod interimar, acuzându-i de manipulare pe cei care au susținut că ea și-ar dori să folosească Primăria Capitalei pentru a-și pregăti candidatura la președinția României.

Gabriela Firea
Gabriela Firea
Foto: Facebook

Firea a subliniat că nu dorește să folosească Primăria Generală a Capitalei "ca pe o tribună politică" și că nu are nicio intenție să pregătească o candidatură la președinția României sau a PSD.

"Cred că cei care lansează astfel de zvonuri, de fapt, vor să îmi facă foarte mult rău, vor să mă decredibilizeze din punct de vedere administrativ. Cred că este o campanie în care să se demonstreze, dar fără argumente logice și fără brumă de adevăr, că eu de fapt am venit la Primăria Generală a Capitalei, mă fac că fac niște lucruri — deși în realitate eu chiar încerc să răzbesc în această lume dură și plină de obstacole — pentru a mă pregăti, ca în 2019 să intru în competiția politică pentru Palatul Cotroceni. Nimic mai fals. E o manipulare", a spus Firea, la B1 Tv, conform Agerpres.

Ea a menționat că va participa la Congresul PSD de la începutul anului viitor, dar că nu se va înscrie în competiție.

"Voi fi ca oricare dintre colegii mei, participant la un congres. Cred că mi se potrivește mult mai bine activitatea administrativă, cea de manager, cea pe care am început-o", a completat Firea.

De asemenea, primarul general a spus că va candida la președinția PSD București și că o conferință municipală ar putea avea loc la toamnă.

"Sunt președinte interimar la PSD București. Intenționez să candidez (...) Dacă va exista în perioada următoare o conferință municipală, voi depune și eu candidatura, pentru că acum sunt președinte interimar la PSD București. Este pentru prima oară când primarul general al Capitalei și primarii de sectoare sunt din partea Alianței PSD-UNPR. Împreună vom face lucruri bune în Capitală. Vreau să avem și o coordonare politică și una administrativă și toate proiectele noastre de administrare și guvernare locală să le aplicăm sinergic", a mai declarat ea.

Etichete: Gabriela Firea, gabriela firea psd, gabriela firea psd bucuresti, psd, PSD Bucuresti, șefia PSD

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h