Firma de salubritate din Sectorul 5, prima reacție după conferința lui Nicușor DanFirma de salubritate din Sectorul 5 a avut o primă reacție după conferința lui Nicușor Dan. Referitor la unele articole de presă apărute joi, 18.06.2020, a făcut o serie de precizări.

Flota sector 5
Flotă sector 5

Societatea SALUBRIZARE FAPTE 5 S.A. este deținută de Consiliul Local al Sectorului 5 și este operatorul de salubritate autorizat pe raza Sectorului 5. Societatea deține un număr de peste 120 de utilaje și aproximativ 800 de angajați. Aceștia lucrează în două schimburi, respectiv: schimbul I – 07:00 – 19:00 și schimbul II - 19:00 – 07:00, cu pauzele legale de rigoare. Numai în ultimul an, au fost ridicate de pe raza Sectorului 5, deșeuri provenite din depozite necontrolate, însumând peste 150 000 mc., deșeuri depozitate ilegal pe raza sectorului în ultimii 30 de ani, se arată în comunicat.

Societatea de salubrizare acționează în conformitate cu 14 programe specifice de salubrizare pentru ridicarea deșeurilor stradale municipale, măturarea străzilor și spălarea acestora și dezinfectarea domeniului public.

Societatea de salubrizare avea programată o acțiune specifică în zona străzii Progresului, pentru neutralizarea unor depozite necontrolate de deșeuri. Atât schimbul I, cât și schimbul II din 17.06.2020 și schimbul I din 18.06.2020, aferente programului de salubrizare pentru ridicarea deșeurilor din depozite necontrolate, au acționat în zona străzii Progresului.

Acțiunea aflată în desfășurare a fost întreruptă de un grup de cetățeni, care au organizat o adunare spontană în zona în care acționau utilajele de salubrizare. Această acțiune a perturbat operațiunea de salubrizare și a creat ambuteiaje în trafic între orele 9:00 și 11:00. Din această cauză, Poliția Locală a Sectorului 5 a fost nevoită să intervină pentru a fluidiza traficul, dar și pentru a restabili ordinea publică, în contextul în care blocajele din trafic riscau să se amplifice. Totodată, zgomotul produs de autoturismele din zonă a fost cauzat de șoferii care au fost prinși în blocaj, zona fiind una extrem de aglomerată, dar și de autospecialele societății de salubritate care, în urma blocajelor, au întârziat programele specifice din zona străzii Progresului, fiind astfel afectați indicatorii de performanță ai echipajelor respective.

Precizăm că în operațiunea menționată anterior au fost implicate mai puțin de 15% dintre utilajele societății de salubrizare a Sectorului 5, restul utilajelor desfășurându-și activitatea în cadrul programelor de salubrizare zilnice pe raza Sectorului 5 (în fiecare zi, pe arterele principale, programele de ridicare a deșeurilor stradale municipale, pentru spălarea străzilor și măturarea acestora și pentru dezinfecție și o dată la două zile pe toate arterele secundare ale Sectorului 5, cu programele de ridicare a deșeurilor stradale municipale, pentru spălarea străzilor și măturarea acestora și pentru dezinfecție).

Prin activitatea societății de salubrizare, în ultimele 6 luni, s-a făcut cu adevărat curățenie în Sectorul 5, lucru vizibil în orice zonă a sectorului.

Acțiunile de salubrizare în Sectorul 5 vor continua cu un ritm susținut, pentru a menține rezultatele obținute și pentru a face în continuare curățenie în toate zonele din sector.

Facem apel la simțul civic al tuturor cetățenilor pentru a sesiza orice depozit necontrolat sau orice problemă din domeniul salubrizării Sectorului 5 la Societatea SALUBRIZARE FAPTE 5 S.A. la numărul de telefon 0319450.

Etichete: conferință de presă, nicuşor dan, salubrizare, Sector 5

0/1 COMENTARII
Steve Hoffman
21 iun 10:27
+0
VOTURI
-0
Bună ziua doamnelor și domnilor
Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h