Firma Supercom amendată pentru că nu a ridicat gunoiul la timp, în Sectorul 2Firma Supercom SA a fost amendata cu 5.000 de lei pentru ca nu a ridicat la timp gunoiul din Sectorul 2
Firma Supercom SA a fost amendată cu 5.000 de lei pentru că nu a ridicat la timp gunoiul din Sectorul 2

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 susţin că administraţia locală a primit mai multe plângeri de la cetăţeni din cauza faptului că gunoiul menajer nu a fost ridicat de mai mult timp de firma de salubritate.

În urma verificărilor în teren, inspectorii primăriei au constatat că sesizările locatarilor sunt întemeiate şi au dispus sancţionarea firmei Supercom SA cu amendă în sumă de 5.000 de lei.

"De asemenea, firma de salubritate a fost obligată ca în cursul zilei de astăzi, luni, 27 februarie, să ridice gunoiul menajer de la asociaţiile de proprietari şi să respecte termenele de evacuare a deşeurilor prevăzute în contractele cu populaţia. Echipe de control de la Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 efectuează, în perioada următoare, verificări în toate cartierele pentru identificarea unor eventuale cazuri similare şi vor aplica amenzi contravenţionale maxime S.C. Supercom S.A. dacă vor mai fi găsite zone de unde nu s-a ridicat gunoiul menajer de la cetăţenii care au contracte de salubrizare", informează administraţia locală printr-un comunicat remis B365.ro.

Bucureştenii din Sectorul 2 care au probleme din cauza faptului că gunoiul nu este ridicat la timp pot apela  numerele de telefon 0800.800.386 – telverde Primăria Sectorului 2 şi 021.9654 - dispecerat SC Supercom SA.

Serviciul de salubritate este prestat, pe raza Sectorului 2, de firma SC Supercom SA, controlată de familia Ciuclea. Fostul senator PSD Ilie Ciuclea este acum adjunctul primarului Onţanu la şefia UNPR Bucureşti.

Etichete: amendă, gunoi, Neculai Onţanu, Sectorul 2, Supercom SA, UNPR

0/1 COMENTARII
copaci sergiu
11 Apr 12:38
+0
VOTURI
-0
Amenzile sunt bune dar mici.Totusi poate inteleg si ei necesitatea de a monta mai multe cosuri de gunoi sau lazi unde e nevoie.
DE ecxemplu incepind cu srt.C.A.ROSETTI si pina in MOSILOR(deci 2 KM nu este nici un cos de gunoi,astfel ca oamenii arunca pe strada gunoaie.
AM FACUT SESIZARI LA PRIMARIE< DAR DEGEABA> SUPERCOM AR TREBUII SA AIBA UN SAIT DE SESIZARI.
Catalin
28 Feb 03:22
+0
VOTURI
-0

ooooo...impresionant !

Ioana Alexandra Ghinda
28 Feb 00:40
+0
VOTURI
-0

Supercomul trebuia amendata de multa vreme. Niciodata nu au fost ridicate gunoaiele la timp, mai ales pe strada Alexandru Donici.

lucian
27 Feb 16:35
+0
VOTURI
-0

5000 de lei ?

hahahahahahha

e o gluma, nu ?ce inseamna spaga, nene !...

capac
28 Feb 18:21
+0
VOTURI
-0

Frumos asa... Ma intreb din ce (bugetul primariei) o sa se plateasca amenda. Uite asa se fac banii pentre campania electorala. Un pic d-acolo , un pic de dincolo si gata bugetul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE