Firmele primarului Oprescu, amendate de primarul OnţanuPrimarul Neculai Onţanu a aplicat mai multe sancţiuni pentru neîndeplinirea clauzelor contractuale, firmelor de construcţii care introduc reţele edilitare de apă şi canalizare, lucrări care sunt executate de către Primăria Municipiului Bucureşti în cartierul Petricani din sectorul 2.

Firmele lui Oprescu, care fac lucrari in cartierul Petricani, amendate de primarul Ontanu
Firmele lui Oprescu, care fac lucrări în cartierul Petricani, amendate de primarul Onţanu

Potrivit programului de lucru, în prezent se execută lucrări de desfiinţare a unei ţevi magistrale dezafectate şi introducerea conductelor de apă şi canalizare pe ultimele 5 străzi din cartier, respectiv: Ferestrei,
Paroşeni, Petricani, Beiu Constantin şi Neagota, lucrări care sunt programate să se finalizeze la data de 15 februarie 2013.

După finalizarea acestor lucrări de către Primăria Municipiului Bucureşti pentru introducerea reţelelor de apă şi canalizare, Primăria Sectorului 2 va realiza asfaltarea tuturor celor 29 de străzi din cartierul Petricani cu
ajutorul fondurilor europene.

În paralel pentru creşterea siguranţei cetăţeanului, edilul sectorului 2 va monta camere video în cartierul Petricani, proiect pentru care a accesat deja fonduri europene.

Recent, primarul Onţanu l-a atacat dur pe edilul şef al Capitalei, Sorin Oprescu, deoarece acesta a declarat că va asfalta străzi care sunt deja asfaltate. Sorin Oprescu a declarat că urmează să asfalteze străzile din cartierul Baicului și că le-a asfaltat şi pe cele din cartierul Petricani, lucru negat de Primăria Sectorului 2.

„Primăria Sectorului 2 reaminteşte domnului Sorin Oprescu, primarul general al Primăriei Municipiului Bucureşti că toate străzile din cartierul Baicului sunt asfaltate de către administraţia publică locală a sectorului 2 anul acesta şi nu este nevoie să le reasfalteze din nou şi să cheltuiască astfel banii publici degeaba. De asemenea, străzile din cartierul Petricani vor fi asfaltate de Primăria Sectorului 2 cu fonduri europene şi nu necesită intervenţia Primăriei Municipiului Bucureşti pentru asfaltarea lor din nou. Banii respectivi trebuie redirecţionaţi către alte investiţii importante ale Primăriei Capitalei unde chiar este nevoie stringentă de ei", se precizează într-un comunicat de presă remis de Sectorul 2. Detalii aici. 

Etichete: atac, canalizare, infrastructură, Neculai Onţanu, scandal, Sectorul 2, Sorin Oprescu

0/7 COMENTARII
V39w7tNsEpv
20 iul 11:39
+0
VOTURI
-0
nicu 6 December, 2012 2 sali identice raiicdte pe acelasi progam de dezvoltare una in medias,una in darlos. una inaugurata de ARD una de USL. cine le-au facut frate ca sunt vopsite portocalii? care s-a simtit cu musca pe caciula cand si-a insusit lucrarea si a taiat panglica? http://mvnafwec.com [url=http://guopruo.com]guopruo[/url] [link=http://ujctcacai.com]ujctcacai[/link]
NLBO8e2hgh5
19 iul 20:42
+0
VOTURI
-0
Dacă reabilitarea, fără lărgire, a pasalujui (existent) de pe Zizinului a durat aproape doi ani, iar dublarea celui din De2rste a durat patru ani, siiigur că un pasaj nou se va face eentr-un termen relativ scurt . Unii dintre noi chiar vor prinde ziua inaugurării. http://dfflljxvlso.com [url=http://ednniqdlkm.com]ednniqdlkm[/url] [link=http://blsgeqilcdc.com]blsgeqilcdc[/link]
C57WsEKrr4
18 iul 18:11
+0
VOTURI
-0
ideea este foarte buna din 2 pucnte de vedere:1. nu se va mai sta la linia ferata cate 10 min pe ora.2. nu se mai fac accidente la intersesctia ( prima dupa pasaj, catre Bartolomeu), unde cei care veneau de pe Independentei aveau STOP.doar sa-l faca intr-un timp relativ scurt.
oSOodIFsE
18 iul 00:04
+0
VOTURI
-0
Tot teoretic se poate ceidnsora că va fi de 1,5 2,5 ori mai lung termenul een realitate, pe baza experienţei rome2neşti de pe2nă acum.La orice lucrare adjudecată, se poate legal aplica o modificare a costului cu plus 50%, fără a fi necesară o nouă licitaţie. Această şmecherie este luată een calcul eentotdeauna eencă de la eenceput, fiind o cutumă bine eenrădăcinată la noi. Dar automat se va lungi şi termenul de execuţie.Vom asista iarăşi la aceleaşi vechi poveşti ve2nătoreşti, despre devierea extrem de dificilă a unor conducte şi alte instalaţii de care nu s-a ştiut iniţial, despre vremea defavorabilă (iarna nu-i ca vara), despre lipsa vreunui aviz de la un minister care eente2rzie cu răspunsul etc etc etc. Toată lumea se bucură eensă ce2nd un şantier se prelungeşte, căci de pe un şantier deschis mulţi se aprovizionează cu ce au nevoie een particular. Să curgă betoanele!
gigi popescu
14 dec 18:25
+0
VOTURI
-0
Dle Ontanu, va rog sa-l informati pe Primarele doctor in borduri si asfaltator de parcari si ca parcarea din fata blocurilor EVA si ONT a fost parasita de firma Radion. Lucrarile sunt exact in stadiul de executie in care acelasi perimetru a fost refacut in urma cu un an de catre firma Euro Trading, adica 90%. Sa ii puneti si doua intrbari de bun simt, *cat la suta din contract a platit primarele din banii nostrii (daca erau ai lui nu cred ca facea aceasta lucrare ci ii obliga pe cei de la Euro...Udrea sa termine lucrarea pe care sigur anul trecut a platit-o 100%) si* in primavara ce firma aduce in zona sa ''sparga'' pe Radion?
Doina Matei
14 dec 12:37
+0
VOTURI
-0
Oprescu s-a ocupat anul asta foarte eficient de comandamentul de iarna, fapt pentru care imi pun mari sperante ca nu vor fi probleme pe drumuri.
valy
14 dec 12:36
+0
VOTURI
-0
Sa fim seriosi, nu sunt firmele lui Oprescu. N-are primarul treaba cu manarii de genul asta, poate doar Ontanu.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE