Fiscul scoate la vânzare vila fiicei lui Dan Voiculescu. Cât este preţul de plecareANAF a publicat, miercuri, anunţul privid scoaterea la licitaţie a unui imobil deţinut de Corina Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare pentru spălare de bani.

Camelia Voiculescu
Camelia Voiculescu
Foto: paginademedia.ro

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va organiza, în data de 6 iunie, licitație publică pentru vânzarea imobilului din strada Aviator Zorileanu aparținând Corinei Voiculescu, prețul de plecare fiind stabilit la 4,531 milioane lei, fără TVA.

Conform anunțului publicat pe site-ul ANAF, este vorba despre un "teren în suprafață de 576 metri pătrați și construcțiile situate pe acesta: locuință cu regim de înălțime D+P+E+M cu suprafața construită la sol de 193,7 metri pătrați și garaj cu suprafața construită la sol de 17,66 metri pătrați", scrie Agerpres.

Cei interesați trebuie să depună până pe 3 iunie, la ora 13,00, oferta de cumpărare

Fiscul a organizat până acum mai multe licitaţii pentru vânzarea bunurilor deţinute de familia Voiculescu în vederea recuperării prejudiciului din dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), estimat la 60 de milioane de euro.

Etichete: ANAF, Camelia Voiculescu, vila Camelia Voiculescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE