Fiul lui Vanghelie studiază la OxfordFiul lui Vanghelie trimis la studii la Oxford (Foto: Acces direct)
Fiul lui Vanghelie trimis la studii la Oxford (Foto: Acces direct)

Pentru cele 3 săptămâni de curs, Marian Vanghelie a sărăcit bugetul familiei cu câteva mii de euro. Alexandru Vanghelie ar vrea să studieze relaţii internationale, management, potrivit Realitatea TV. Educaţia lui Alexandru Vanghelie merită însă toţi banii. Mai ales că mai toţi copii de politicieni au învăţat sau învaţă numai la şcoli înalte.

Însuşi preşedintele Traian Băsescu şi-a trimis fiica cea mică, pe Elena, în SUA, la James Madison University. Foştii premieri ai României s-au întrecut în a-şi trimite copiii la şcoli de peste hotare. Vlad Stolojan, fiul PDL-istului Theodor Stolojan a studiat la Cambridge. Mihnea Năstase , fiul cel mic al psd-istului Adrian Năstase face liceul în Elveţia, iar fratele său, Andrei, e student la Facultatea de Ştiinţe Economice din Italia.

Petre Roman a trimis-o pe fiica sa, Oana, în Franţa, la Sorbona. Fata lui Victor Ciorbea a absolvit liceul în Massachusetts şi facultatea la Harvard, în Statele Unite. Democrat-liberalul Adriean Videanu a ales Elveţia şi SUA pentru copii săi. Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, are fiica la o şcoală din Germania. Ca şi Vasile Blaga, al cărui fiu studiază la Universitatea Tehnică din Munchen.

Etichete: Alexandru Vanghelie, Marian Vanghelie, Oxford

0/0 COMENTARII
Horia
19 aug 14:20
+0
VOTURI
-0

Nu-i rau ca-si trimit odraslele sa studieze afara.

Mai tarziu astia mici or sa-si inlocuiasca parintii in fruntea tarii, e mersul firsc al lucrurilor, iar atunci nu ne vor conduce unii care si-au luat BACul dupa de si-au luat in primire fotoliul de parlamentar, ne vor conduce nist oameni cu mintile luminate pe bune, ... parerea mea...

Mihai Baciu
18 aug 12:26
+0
VOTURI
-0

Totul este numai pentru publicitate, nu este nimic rau in ti trimite fiul sa studieze in strainatate. "Marii oameni politici" din Romania le tot lauda cu reformele in educatie, insa ei isi trimit odraslele la studii in strainatate. De ce nu creaza ei conditii de studii chiar aici in Romania?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h