Presupusului fiu al lui Sergiu Nicolaescu, cu o identitate falsăAnchetatorii anunţă că presupusul fiu al lui Sergiu Nicolaescu, care a depus două cereri la Judecătoria Sectorului 1, a furnizat informaţii false pentru a cere paternitatea. Aşa-zisul fiu al regizorului a trimis cererea folosind CNP-ul unui fost jurnalist sportiv. Ziaristul a declarat că cineva i-a folosit datele în mod abuziv.

Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere stabilirea paternitatii
Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere stabilirea paternităţii
Foto: www.expresspress.ro

Judecătoria Sectorului 1 a înregistrat două cereri, prin poşta electronică, fără a verifica identitatea celui care a depus solicitările în cazul morţii regizorului român. Potrivit anchetatorilor, în cazul lui Sergiu Nicolaescu s-au folosit date false în contestaţia depusă la Judecătorie. Cererea înregistrată prin e-mail a fost o farsă sau un fals grosolan, potrivit anchetatorilor, deoarece CNP-ul aparţine unui fost jurnalist sportiv, care nu are nicio legătură cu Sergiu Nicolaescu sau cu acest caz. De asemenea, şi adresa de e-mail este una bizară, informează Realitatea TV.

Sora regizorului a ameninţat că îi va da în judecată pe presupuşii nepoţi care vor încerca să profite de pe urma morţii lui Nicolaescu. "Sunt înmărmurită. Nu înţeleg. Eu cred că dacă ar fi existat un asemenea nepot ar fi venit prima dată la mine. Nu eram eu mătuşa lui. Eu, dacă mai apare cineva, am să-i dau în judecată. Ca să se înveţe minte, ca să mai mintă în halul ăsta. Toată lumea vrea să vorbească cu mine. Nu pot să mă reculeg. Eu înţeleg că ei au ţinut la fratele meu, dar eu nu pot să-i calc dorinţa fratelui", a spus Iolanda Nicolaescu, sora regizorului, la Realitatea TV.

Iolanda Nicolaescu a mai spus că zilele acestea au existat foarte multe persoane care au căutat-o. "Chiar azi dimineaţă m-a căutat cineva din Alba Iulia, o femeie. Noroc că era poarta închisă. Mi-a spus că vrea să-mi lase ceva. Mi-a lăsat un coş în care erau o bluză neagră şi un dres", a povestit Iolanda Nicolaescu.

Cererile fiului nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu s-au înregistrat la Judecătoria Sectorului 1. Prima, prin care acesta solicita ca incinerarea să fie oprită, a primit termen în februarie, deşi nu mai are obiect. A doua cerere, pentru stabilirea paternităţii, urma să se judece la primăvară.

Cele două cereri au fost depuse la Judecătoria Sectorului 1, de către presupusul fiu al regizorului, Vasile Rotaru, în vârstă de 32 de ani, potrivit informaţiilor introduse în cerere. CNP-ul corespunde numelui introdus în cerere, potrivit Realitatea TV.

Prima dintre cereri, legată de stabilirea paternităţii, are trei pagini, iar bărbatul menţiona că a ştiut de la mama sa că tatăl lui este o persoană foarte cunoscută în România, dar a aflat mai târziu că acesta este Sergiu Nicolaescu, informează rtv.net.

Potrivit CNP-ului, bărbatul care a depus cererile prin e-mail s-a născut pe 1 aprilie 1980, anunţă Realitatea TV.

Fiul nelegitim ar beneficia de două treimi din averea lui Sergiu Nicolaescu, iar soția sa, Dana Nicolaescu, doar de o treime. Bărbatul spunea că are înscrisuri care dovedesc relația dintre mama sa și regizor. În afară de acest bărbat, mai există o persoană în vârstă de 50 de ani care susține că este fiul nelegitim ai lui Sergiu Nicolaescu.

Primul termen al procesului va fi în data de 15 mai.

Sergiu Nicolaescu știa că are un fiu ilegitim, dar, pentru că mama acestuia a plecat din țară înainte ca fiul să se nască, nu a mai reușit să o găsească ulterior.

Etichete: ADN, analiză, avere, dana nicolaescu, proces

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE