FLAMURTARI VS. PETROLUL, AZI JOI, 24 IULIE, ÎN turul II preliminar din EUROPA LEAGUE. SCOR: 1-3FLAMURTARI-PETROLUL, JOI, 24 IULIE, SCOR FINAL: 1- 3. Echipele Flamurtari şi Petrolul s-au întâlnit, joi, de la ora 20:00, în manşa retur din turul II preliminar al Europa League. Meciul FLAMURTARI-PETROLUL a avut loc în Albania şi a fost transmis LIVE la TV de Digi Sport 1.

FLAMURTARI VS. PETROLUL, AZI JOI, 24 IULIE, IN turul II preliminar din EUROPA LEAGUE. LIVE LA TV
FLAMURTARI VS. PETROLUL, AZI JOI, 24 IULIE, ÎN turul II preliminar din EUROPA LEAGUE. LIVE LA TV
Foto: tipseri.net

Min. 90+1 GOOL Petrolul! Priso a înscris din pasa lui Teixeira, 1-3 scor final.

Min. 84 GOL Petrolul! Pablo de Lucas este cel care a marcat golul al doilea al ploieştenilor, 2-1.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 39 GOL Petrolul! Filipe Teixeira a egalat, din pasa lui Mutu! Flamurtari - Petrolul 1-1, ploieştenii sunt ca şi calificaţi în turul trei preliminar.

Min. 37 GOL Flamurtari. Nijas Lena a înscris cu o lovitură de cap, dejucând pasul la ofsaid al apărării petroliste.

Min. 17 Petrolului i-a fost refuzat un penalty, după ce Felipe Teixeira a fost faultat clar în careu.

Min. 1 A început partida.

FLAMURTARI-PETROLUL, 24 IULIE, LIVE LA TV.

Petrolul a făcut deplasarea pentru meciul cu Flamurtari cu avantajul unui 2-0 liniștitor în manșa tur. În cazul calificării, Petrolul va juca în turul III preliminar cu cu Viktoria Plzen, informează Rtv.net.

FLAMURTARI-PETROLUL, 24 IULIE, LIVE LA TV.

Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la Petrolul, consideră că ar fi o greşeală ca echipa sa să se considere deja calificată. "Cu siguranţă, va fi un meci de mare luptă. Pentru a obţine calificarea, va trebui să fim concentraţi şi bine pregătiţi, cu forţe proaspete. Trebuie să ne impunem noi jocul, nu să aşteptăm să vedem ce face adversarul. Plecăm ca echipe favorite, prin prisma rezultatelor. Însă cea mai mare greşeală ar fi să ne considerăm aproape de calificare", a spus Rîzvan Lucescu înainte de FLAMURTARI-PETROLUL.

FLAMURTARI-PETROLUL, 24 IULIE, LIVE LA TV.

Răzvan Lucescu are trei calificări în grupele Cupei UEFA, actuala Europa League, toate cu Rapid, iar în sezonul 2005-2006 a ajuns până în sferturile de finală. ucescu are un palmares foarte bun în cele 36 de meciuri ale sale în competiţiile europene: 19 victorii, 9 remize şi 8 înfrângeri. Antrenorul celor de la Petrolul este de departe pe primul loc la acest capitol într-un top al antrenorilor din Liga I, fiind urmat de Marius Lăcătuş (13 meciuri), Daniel Isăilă (8) şi Cornel Ţălnar (5).

FLAMURTARI-PETROLUL, 24 IULIE, LIVE LA TV.

De partea cealaltă, Ernest Gjoka, tehnicianul albanezilor de la Flamurtari, crede în steaua echipei sale: "A fost un meci greu în tur, un meci de luptă pentru ambele echipe. Noi credem în continuare că ne putem califica. Returul va fi alt meci, noi vom face totul să înscriem. Se poate întâmpla orice, să nu spui niciodată niciodată, aşa că noi credem în continuare în calificare".

FLAMURTARI-PETROLUL, 24 IULIE, LIVE LA TV. Echipele probabile

Flamurtari: Lika – Arbëri, Veliu, Kuqi, Mici – Muzaka, Telushi, Lena, Lika – Abilaliaj, Zeqiri.

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Hoban, Geraldo, Fanchone – Marinescu, De Lucas - Albin, Mutu, Teixeira – Tamuz.

Etichete: Europa League

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h