Flanco îşi mută depozitul central. În cât timp vor fi onorate comenzile clienţilorFlanco Retail a închiriat 10.000 de metri pătrați de spații de depozit de la KLG Europe Logistics România la Km 23 pe autostrada A1 București-Pitești, care va deveni depozitul central al retailerului de electronice, electrocasnice și IT&C, cu o suprafață dublă față de cea din prezent. Unitatea va fi funcțională în octombrie,. 

Flanco isi muta depozitul central. In cat timp vor fi onorate comenzile clientilor (Foto getlokal.ro)
Flanco îşi mută depozitul central. În cât timp vor fi onorate comenzile clienţilor (Foto getlokal.ro)

"Anul acesta ne optimizăm structura spațiilor logistice din întreaga țară. Până la finalul lui 2016, vom avea cel puțin 6 centre logistice zonale, în cele mai importante orașe din țară, totul în ideea eficienței operaționale. Depozitele proprii, plasate în zone strategice, ne vor permite să acoperim eficient regiunile cu cele mai multe comenzi. Astfel, nu numai clienții din orașe, dar și cei din localitățile adiacente, care nu pot vizita magazinele noastre sau nu pot să-și transporte cu ușurință produsele acasă, le vor putea primi cât mai repede cu putință", spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Flanco are peste 1.350 de angajați și o rețea de 113 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 68 de orașe.

"În prezent, peste 90% din livrări se realizează în aceeași zi, sau, în funcție de ora la care s-a făcut comanda, în urmatoarea zi lucrătoare. Ne dorim ca, treptat, acest interval de timp să se scurteze și mai mult", spune Dragoș Sîrbu, conform profit.ro. 

Pentru clienții din Flanco Băneasa, compania a pus deja la punct sistemul de livrare în maxim două ore la ușa clientului.

„Cel mai important serviciu pe care îl punem la dispoziția clienților noștri este acela de a le oferi oportunitatea să se concentreze pe activitățile lor de bază, preluându-le activitățile logistice", declară Dragoș Geletu, Managing Director al KLG Europe Logistics România.

Etichete: aurostarda A1 bucuresti pitesti, dragos sirbu, Flanco, livrare comenzi, mutare depozit central, retailer electrocasnice, timp asteptare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE