Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, filmat în timp ce loveşte un bărbat VIDEOPrimarul din Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat pentru loviri şi alte violenţe de către poliţiştii din Ilfov, care s-au autosesizat în urma unor imagini difuzate în presă în care edilul este surprins când ar agresa un bărbat.

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, este cercetat pentru lovire
Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, este cercetat pentru lovire

Surse din Poliţie au declarat, pentru News.ro, că poliţiştii Serviciul de Ordine Publică din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal, pe care l-au trimis deja Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a fi înregistrat.

Bogdan Dinulescu, bărbatul care ar fi fost lovit de Florentin Pandele, a fost chemat la audieri, la sediul IPJ Ilfov, unde va putea să formuleze o plângere. Anchetatorii au precizat că, în cazul în care Dinulescu va face reclamaţie, va fi chemat pentru declaraţii şi primarul Florentin Pandele.

Potrivit surselor citate, Florentin Pandele s-ar fi certat cu Bogdan Dinulescu şi l-ar fi lovit, iar incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Etichete: bătaie Florentin Pandele, Florentin Pandele, Florentin Pandele cercetat pentru loviri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE