Flori Dinu, director Hexi Pharma, REŢINUTĂ de procurori. E suspect în cazul dezinfectanţilor UPDATEFlori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, a fost reținută vineri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale, informează Agerpres. Femeia a fost luată cu mascaţii, vineri seară, şi dusă la audieri. Dinu a fost dusă la Parchetul General pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de suspect în dosarul dezinfectanţilor, afirmă surse judiciare citate de MEDIAFAX.

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, dusa cu mandat la AUDIERI, vineri seara (Foto romaniatv.net)
Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, dusă cu mandat la AUDIERI, vineri seară (Foto romaniatv.net)

Flori Dinu a fost citată de procurori să se prezinte vineri la sediul Parchetului General. Deoarece aceasta nu s-a prezentat pe parcursul zilei, procurorul de caz a solicitat unei echipe de politişti să meargă şi să o aducă pentru a fi înştiinţată în legătură cu noua calitate de suspect.

Flori Dinu este prima persoană care are calitatea de suspect în dosarul Hexi Pharma.

Sursele judiciare au precizat conform Agerpres că Flori Dinu a fost pusă sub acuzare pentru înșelăciune și zădărnicire a combaterii bolilor și va fi dusă în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii susțin că Hexi Pharma a încheiat contracte, în perioada 2014 — 2016, de vânzare de produse biocide cu 152 de unități medicale, iar valoarea acestora este de aproximativ 51 milioane lei.

Flori Dinu, director general in cadrul firmei Hexi Pharma, s-a prezentat pe data de 11 mai la sediul Parchetului General, unde a fost audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Cu o zi înainte, procurorii Parchetului General l-au audiat şi pe patronul companiei, Dan Condrea.

Patronul companiei, Dan Condrea, a decedat săptămâna trecută, într-un accident auto produs în apropierea localității Buftea, dupa ce masina pe care o conduea s-a izbit de un copac. 

Etichete: directorul general al Hexi Pharma, dusă cu mandat la AUDIERI, Flori Dinu, vineri seara

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE