Florin Călinescu și Monica Tatoiu au fost iubițiFlorin Călinescu și Monica Tatoiu au fost colegi de bancă la un liceu din Timișoara. La scurt timp au început și o poveste de dragoste. 

Florin Calinescu, noul jurat de la „Romanii au talent” și Monica Tatoiu au fost colegi de bancă la Liceul Iorga din Timisoara. La scurt timp au devenit iubiți. Povestea de dragoste dintre cei doi a durat până la sfârșitul liceului. 

Monica si Florin au si astazi amintiri legate de serile petrecute in Parcul Rozelor si Parcul Pionierilor sau de serile de joi din discoteca de langa caminele de la Medicina Veterinara, unde cantau cei din vechea trupa Phoenix. Mai frecventau Clubul CFR si Progresiv TM, dar si cofetaria Flora, unde Monica Tatoiu spune ca a mancat cea mai buna inghetata din viata ei.

Povestea de dragoste a durat pana la sfarsitul liceului. Florin se inscrie la actorie, iar Monica alege matematica. In timpul facultatii, viitoarea afacerista il cunoaste pe Radu Stoenescu, asistent la Politehnica, de care se indragosteste fulgerator si cu care se casatoreste in 1977. A fost prima casatorie a Monicai Tatoiu, care se termina la fel de repede cum a inceput: in doar 3 luni.

Sursa: wowbiz.ro

Etichete: florin calinescu, Monica tatoiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h