Florin Chilian, despre tragedia din Colectiv: Iohannis a comandat incendiul. Trebuie anchetatArtistul Florin Chilian lansează acuzaţii fără precedent la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. După apariţia unor stenograme în care un colonel STS afirmă că incendiu din clubul Colectiv a fost provocat intenţionat, Chilian susţine că Iohannis a dat ordinul, iar şeful statului trebuie anchetat pentru crimă.

Florin Chilian, despre tragedia din Colectiv: Iohannis a ORDONAT incendiul. Trebuie anchetat (Foto libertatea.ro)
Florin Chilian, despre tragedia din Colectiv: Iohannis a ORDONAT incendiul. Trebuie anchetat (Foto libertatea.ro)

"'A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta" a spus Klaus Iohannis pe 1 noiembrie 2015. In limba romana ce a spus Iohannis inseamna ca pentru a schimba Guvernul Ponta, el Iohannis a trebuit sa apeleze la o varianta de a provoca demisia lui Ponta, varianta pregatita de multa vreme: Sa ucida tineri si copii. Sa ordone uciderea unor oameni nevinovati.

Citeşte şi TRAGEDIA COLECTIV. Plângere la DNA împotriva medicului Ioan Lascăr de la Spitalul Floreasca

Cântărețul Florin Chilian a făcut plângere penală la DNA împotriva medicului Ioan Lascăr, pe care-l consideră vinovat în tragedia din Club Colectiv.

Conform dictionarului explicativ al limbii romane acest verb, 'A trebui' este un imperativ care nu inseamna nimic altceva decat: A TREBUÍ pers. 3 trébuie intranz. 1) (despre persoane, lucruri) A avea ca necesitate; a-i fi necesar. 2) A constitui o necesitate. ◊ Cum trebuie cum se cuvine; cum se cade; bine. 3) A fi dator; a avea obligația...

Adevarul este mereu ascuns chiar in fata ochilor nostri. In lumina noilor marturii ale ofiterului activ, colonel Stefan Enache în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Ciolos, Klaus Iohannis trebuie anchetat pentru crima!

Ce a spus Victor Ponta se adevereste pana la ultima nuanta! 'Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru' – Victor Ponta 22 decembrie 2015", scrie Florin Chilian pe blog.

Muzician mai scrie că "Iohannis, Helvig, Ponta, Oprea, Marcel Opris dar nu numai ei trebuiesc anchetati in cazul crimei din Clubul Colectiv!" Ulterior, acesta publică fotografii explicite cu trupurile arse ale victimelor din Colectiv.

"Multe, prea multe marturii indica faptul ca acolo, la Colectiv a fost o mana criminala, pentru a ne mai putea preface ca nici macar acum in ceasul al 12-lea nu vedem adevarul si nu intelegem ce s-a petrecut acolo la Colectiv de fapt. (...) Doar ca acest atac terorist a fost planuit de catre serviciile secrete romanesti, SRI, SIE si care or mai fi si executat la ordinul si sub supravegherea Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis", scrie Chilian.

"Asta a insemnat acel 'A trebuit sa moara oameni!' Iohannis. Aceasta, cele 63 de morminte si sutele de raniti sunt opera ta si rezultatul direct al ordinului pe care tu l-ai dat pentru ca sa cada Guvernul Ponta si pentru ca tu sa ai Guvernul tau! Nu, nu mai am nici un fel de dubiu! Tu Iohannis esti vinovatul principal! Ar trebui sa fi anchetet, judecat si condamnat pentru crima, pentru genocid si ninpus cat ca Ceausescu la Targoviste", este concluzia şocantă a lui Florin Chilian, conform stiripesurse.ro.

Etichete: #Colectiv, anchetă, crimă, Florin Chilian, incendiu colectiv, iohannis

0/4 COMENTARII
Gogu
04 ian 09:53
+0
VOTURI
-0
Eu am realizat ca Iohannis a comandat incendiul de-abia cand am ajuns la al cincilea pahar de vin....
Se intaimpla ca oameni pe care ii credeai normali sa se dovedeasca a fi de fapt mari idioti....si nu ma refer la Iohannis...
Doru
04 ian 07:35
+0
VOTURI
-0
Cu multa surprindere am aflat azi ca Chilian este cretin. De neinteles este insa cum poate sa redea mass media elucubratiile unui om care si-a pierdut mintile.
Pot si eu sa spun ca tragedia de la colectiv e "opera" lui Obama ! Scrie cineva despre parerea mea ? Nu, eu nu sunt persoana publica....Dar Chilian, ce mare scula e, un bou care zdrangane la chitara...
Vali
03 ian 20:51
+0
VOTURI
-0
Pe unii i-a ajuns schizofrenia din pacate si arunca cu vorbe..
Maximus
03 ian 20:02
+0
VOTURI
-0
Cui i-a dat ordinul? S-a incheiat procesul si noi nu stim?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE