Florin Cîțu anunță dezastru la PMB după controale! Reacția Gabriela FireaFlorin Cîțu, ministrul de Finanțe, spune că PMB a fost supusă unor controale în ultima perioadă fiind găsite o serie de probleme grave.

Florin Citu
Florin Cîţu

Veniturile totale ale Primăriei Municipiului Bucureşti în acest an au fost de 3,4-3,5 miliarde lei, iar în septembrie încasările au fost de 99%, a declarat luni ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, în urma controlului desfăşurat, care a precizat că banii au existat, dar nu au ajuns acolo unde trebuie. El a mai afirmat că şi la datorii "situaţia arată rău, arată clar o administrare proastă a banului public". Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a venit rapid cu replica.

„A început campania pentru alegerile parlamentare. Din păcate, această campanie va fi la fel de mincinoasă și urâtă la fel ca și campania de la alegerile locale. Cei care au de pierdut sunt cetățenii. (...) Referitor la afirmațiile de astăzi ale domnului ministru Cîțu, nu pot să spun decât că e de râs. Realmente este de râs. Nu a găsit absolut nimic. A început un control politic anul trecut, au plecat inspectorii la MFP așa cum au venit și s-au reîntors spunând că dacă nu scriu ceva, orice, vor fi dați afară", a spus Firea la sediul PSD.

Etichete: florin citu, Gabriela Firea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE