Florin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a făcut două doctorate și un master în același timpFlorin Pandele, primar al orașului Voluntari și soșul senatoarei Gabriela Firea, a reușit ca în doar câțiva ani să termine două programe diferite de doctorat, dar și un master. 

Florin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a facut doua doctorate si un master in acelasi timp
Florin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a făcut două doctorate și un master în același timp

Potrivit CV-ului afișat pe site-ul său personal, Florin Pandele a obținut în decurs de doar patru ani 6 diplome, între care două de doctor ( în Ordine Publicã şi Siguranţã Naţională și în Ştiinţe Militare), două de master și două de licență. 

Conform CV-ului, pe parcursul anului școlar 2005-2006, Pandele face în paralel două doctorate și un masterat, urmând ca în anul 2006-2007 să studieze doar la cele două doctorate, scrie curentul.info. 

Concret:

În anul 2004 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Bioterra”, Bucureşti.

În anul 2004 a obtinut diploma de Masterat în cadrul universităţii „Bioterra” în Controlul, expertiza şi securitatea alimentarã în agroturismul ecologic.

În anul 2005 a absolvit Colegiului Naţional de Apãrare.

În anul 2006 a obţinut diploma de Masterat în cadrul Universităţii Naţionale de Apãrare „Carol I”, Facultatea de Comandã şi Stat Major cu specializarea în „Securitate şi Apãrare Naţionalã”.

În noiembrie 2007 a obţinut titlul de Doctor în Ordine Publicã şi Siguranţã Naţionalã cu tema „COORDONATE JURIDICE ŞI STRATEGII PRIVIND NAVIGAŢIA MARITIMÔ – Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

În anul 2008, luna iunie a obţinut titlul de Doctor în Ştiinţe Militare la Universitatea Naţionalã de Apãrare „Carol I”, cu teza de doctorat „România şi noile provocări generate de integrarea europeană”.

Etichete: doctorat, Florin Pandele, licenţă, master

0/8 COMENTARII
Noni Voc
28 aug 07:35
+0
VOTURI
-0
Il felicit pe Florin Pandele - sotul doamnei Firea ca a compromis toate aceste "institutii de invatamant". Te INGROZESTI cand vezi un asa MONSTRU plin de invatatura.
Al Atkinson
27 aug 16:09
+0
VOTURI
-0
Anyone that smart would not be in politics !
:)))
25 aug 16:58
+0
VOTURI
-0
Destept, domne'! Ce mai ... ne-a dat gata! Suntem mici si prosti rau! Familie, nu gluma! Pusi pe realizari ... :))))))))
leuscanis
23 aug 15:06
+0
VOTURI
-0
studiile astea e noul tip de angajament de colaborare cu noua securitate
Risti
05 dec 16:04
+0
VOTURI
-0
Sunteti doar invidiosi. Bravo lui !!
dan
05 dec 03:04
+0
VOTURI
-0
si inainte de toate astea.....4 clase
vlad
03 dec 12:13
+0
VOTURI
-0
Absolut toata lumea care are in CV Colegiului Naţional de Apãrare ar trebui scos definitiv din viata publica, sa nu mai poata lucra tot restul vietii la buget
Hai fugi de aici
03 dec 07:58
+0
VOTURI
-0
Nu pot sa cred ca Pandele e un impostor

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE