Florin Piersic Jr își face un partid: "Partidul România Tușește"Florin Piersic Jr a anunțat că își face un partid care se va numi "Partidul Româia Tușește". Actorul a lansat un manifest anti-tutun, într-un filmuleț postat pe Facebook.

Florin Piersic Jr isi face un partid: "Partidul Romania Tuseste"
Florin Piersic Jr își face un partid: "Partidul România Tușește"
Foto: realitatea.net

Florin Piersic Jr iese în lumina reflectoarelor în campania ce vizează interzicerea fumatului în spații publice. Într-un clip postat pe Facebook, Piersic Jr lansează un anti-apel în favoarea celor care fumează pe care îi "îndeamnă" să se alăture Partidului România Tușește. Tonul sarcastic e aproape evident, scrie realitatea.net.

"Dragi români, fumători din toate județele, în ultima vreme coaliția România Respiră a câștigat teren considerabil într-un demers pur și simplu diabolic. Acești oameni vor să ajungă până în Parlament cu o propunere de lege prin care să interzică fumatul în spațiile publice. Acești oameni sunt dușmanul nostru, nu avem voie să capitulăm. De aceea, astăzi, am instituit în regim de urgență Frontul Poluării Naționale și am nevoie de ajutorul vostru, de semnăturile voastre pentru a intrat în legalitate cu Partidul România Tușește. Trebuie să intrăm cu țigară în școli, spitale, maternități, creșe, grădinițe. Trebuie să aducem pe lume bebeluși asistați de către persoane care au țigara aprinsă în gură. Numai așa un bebeluș se va obișnui cu fumul și va învăța care sunt adevăratele plăceri ale vieții. Nu o mai lungesc, vreau doar să vă rog să nu abandonați lupta, să aderați la Frontul Poluării Naționale și să înscrieți în Partidul România Tușește. Vă doresc multă, multă, multă sănătate", spune Piersic Jr. în clip.

Peste 100 de organizatii neguvernamentale din domeniul tineretului, a protecției copilului și sănătății, profesionisti din domeniul medical și academic, personalități publice din România, lideri de opinie au initiat prima inițiativă legislativă de interzicere a fumatului în spatii publice cu largă susținere din partea societății civile: Coaliția 'România Respiră'.

Scopul acestei inițiative civice este protejarea sănătății persoanelor fumătoare și nefumătoare de efectele dăunătoare ale fumatului, precum și prevenirea răspândirii fumatului în rândul minorilor și asigurarea unui nivel adecvat al calității vieții populației din România, cu o atenție specială acordată tinerilor.

Etichete: campanie anti-fumat, Florin Piersic Jr, partid

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE