Florin Piersic se vinde bine. CÂT CERE ARTISTUL pentru un evenimentFlorin Piersic va împlini în luna ianuarie 80 de ani și este într-o formă de zile mari. Actorul participă la multe evenimente și încasează sume frumoase pentru fiecare reprezentație.

Florin Piersic se vinde bine. CAT CERE ARTISTUL pentru un eveniment
Florin Piersic se vinde bine. CÂT CERE ARTISTUL pentru un eveniment

Florin Piersic știe să se „vândă” bine, chiar și la aproape 80 de ani, iar suma pe care o încasează la o reprezentație nu este una de neglijat, aceasta fiind cu mult peste a oricărui alt artist din generația sa.

Recent, maestrul a încasat la o petrecere de gală nu mai puțin de 3.500 de euro pentru o oră și jumătate de program.

"Florin Piersic a fost ca de fiecare data genial si a meritat cu varf si indesat onorariul pe care l-a primit de la organizatori! Actorul a tinut spectactorii cu sufletul la gura pe toata perioada numarului sau artistic, iar la final, dupa ce a interpretat intr-o maniera originala melodia lui Frank Sinatra, "My way", a fost aplaudat minute in sir in picioare. Modest, el a primit ovatiile celor prezenti la eveniment cu lacrimi in coltul ochilor, apoi, marcat de atentia care i se acorda, a invitat asistenta la ziua sa de nastere din ianuarie", au spus persoane de la fata locului, potrivit wowbiz.ro, citat de realitatea.net. 

Etichete: florin piersic, tarif

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h