Florin Secureanu, directorul Spitalului Malaxa, demis de Gabriela Firea. DNA ridică documenteFlorin Secureanu, directorul Spitalului Malaxa, a încheiat mai multe contracte de sterilizare a instrumentarului ginecologic cu o firmă care vinde bijuterii, dezvăluie Tolo.ro. Potrivit informaţiilor obţinute de jurnalişti, Florin Secureanu şi partenera sa sunt mari amatori de lux, iar tânăra îşi deconta facturile de internet roaming din concediu pe banii spitalului.

Florin Secureanu
Florin Secureanu

Florin Secureanu, directorul Spitalului Malaxa, a fost demis marţi dimineaţă de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Ea a declarat că a luat decizia în urma dezvăluirilor apărute în presă.

Totodată, procurorii DNA au descins la spital, de unde ridică documente şi acte privind cheltuielie spitalului.

Potrivit Tolo.ro, documentele pe care le solicită se referă la zeci de contracte încheiate de spital, inclusiv cele despre care ziarul a scris: RYS, prin care s-au scos de mii de ori bani cash, Yarouse Jellery, prin care s-a curățat instrumenarul medical, și Elite Funerals, prin care s-au plătit înmormîntările pilelor din mai multe primării.

Procurorii au solicitat oficial, prin Ordonanță, și calculatoarele precum și toate unitățile de memorie unde s-au stocat informațiilor despre aceste documente.

Jurnaliştii au obţinut zece contracte încheiate între spital şi firma SC Yarouse Jewellery SRL, desfiinţată între timp, în urmă cărora societatea a primit zeci de mii de lei pentru servicii de sterilizare instrumentar ginecologie. Patroana firmei a declarat pentru site-ul Tolo.ro că curăţat acasă instrumentarul, soţul ei fiind bijutier şi având cunoştinţe în domeniu.

Sursele jurnaliştilor au spus însă că aceasta era o formă prin care directorul Florin Secureanu (52 de ani) îi cumpăra bijuterii partenerei sale de 24 de ani, lucru negat de reprezentanta firmei de bijuterii.

De asemenea, spitalul decontează şi o factură de 20.000 de lei pentru traficul de date în roaming consumat de partenera directorului într-un concediu în Croaţia. Fiind atât de mare factura, contabilii au decis săo plătească eşalonat, au dezvăluit sursele citate.

Etichete: director spital malaxa, florin secureanu, Gabriela Firea, Malaxa, spitalul malaxa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h