FOCURI DE ARMĂ în Capitală pentru prinderea unui şofer fără permis autoPolițiști din cadrul DGPMB au prins, sâmbătă dimineaţă, un bărbat suspectat de conducere fără permis și a unui autoturism neînmatriculat. Anterior, pentru a opri autoturismul aflat în trafic, poliţiştii au tras trei focuri de armă în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

FOCURI DE ARMA in Capitala pentru prinderea unui sofer fara permis auto
FOCURI DE ARMĂ în Capitală pentru prinderea unui şofer fără permis auto

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB), polițiști au prins, sămbătă dimineața, un bărbat suspectat de săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat și de conducere fără permis.

"În seara zilei de 13 mai, în jurul orei 22,40, un echipaj de siguranță publică al Secției 7 Poliție au observat un autoturism, în care se aflau doi ocupanți, iar la semnalul regulamentar al polițiștilor, în loc să oprească, conducătorul auto a mărit viteza de deplasare, încercând să se sustragă controlului. S-a trecut la urmărirea autoturismului și în zona str. Lopeții, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a lovit bordura și a plonjat în Lacul Plumbuita. Profitând de întuneric, cei doi ocupanți au reușit să fugă", se precizează în comunicatul DGPMB.

În cursul nopții, în baza investigațiilor efectuate, polițiștii i-au identificat pe cei doi ocupanți ai autoturismului, iar în această dimineață au fost depistați și conduși la audieri. În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat și conducere fără permis, urmând a fi luate măsurile legale, menționează poliţiştii.

DGPMB precizează că "pentru oprirea autoturismului a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale".

"Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", se specifică în comunicatul citat.

Etichete: Capitală, focuri de armă, masina neinmatriculata, prindere unui şofer fără permis auto, sambata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE