Focuri de armă în faţa Primăriei Sectorului 2, pentru protejarea unui politician. FOTOMai multe focuri de armă s-au auzit, joi la prânz, în faţa Primăriei Sectorului 2 pentru a proteja un politician. De asemenea, mai mulţi suporteri dinamovişti s-au încăierat cu cei stelişti. Este vorba, însă, doar de simulări organizate de administraţia locală cu prilejul zilei de 9 Mai. 

Poliţiştii locali de la Sectorul 2 au făcut senzaţie în faţa Primăriei Sectorului 2. Aceştia au simulat un posibil atac cu armă asupra unui politician, astfel fiind necesară intervenţia cadrelor armate. 

În cadrul aceluiaşi eveniment care simula un conflict între suporterii stelişti şi cei dinamovişti, în vederea pregătirii pentru meciul de vineri seară de pe Naţional Arena, poliţiştii locali ai Sectorului 2 au anihilat huliganii galeriei ambelor echipe printr-o intervenţie promptă. 

Poliţiştii au făcut spectacol, de asemenea, spărgând mai multe cărămizi cu pumnul. 

Etichete: 9 Mai, focuri de armă, realitatea, Sectorul 2

0/2 COMENTARII
gheorghe
09 May 21:59
+0
VOTURI
-0
Politia_locala_reprezinta_politia_pulii
Pilitia locala
09 May 15:40
+0
VOTURI
-0
Mda... "Politistii locali au anihilat huliganii printr-o interventie prompta."
Si daca-a asa de buni, de ce ies batai intre retardatii aia la fiecare meci? Daca era real, politistii aia locali nu faceau nimic, eventual stateau pe margine si se uitau in partea opusa.

Exercitiu inutil de imagine.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h