Foloseşti Firefox? Ţi se pot fura fişiere din PC. Ce trebuie să faci pentru a evita astaDacă foloseşti Firefox, poţi fi supus riscului de a-ţi fi furate fişiere din calculator de către cineva care exploatează o vulnerabilitate în securitatea browserului.

Folosesti Firefox? Ti se pot fura fisiere din PC. Ce trebuie sa faci pentru a evita asta
Foloseşti Firefox? Ţi se pot fura fişiere din PC. Ce trebuie să faci pentru a evita asta
Foto: ehow.com

Într-o postare de pe blogul oficial, cei de la Mozilla informează, potrivit Noobz.ro că "un utilizator Firefox ne-a informat că o reclamă de pe un site de ştiri din Rusia servea un exploit pentru Firefox, care caută fişierele importante din calculator şi le încarcă pe un server din Ucraina."

"Această vulnerabilitate se produce în urma interacţiunii mecanismului care permite separarea structurii şi comportamentului JavaScript-urilor şi PDF Viewer-ul Firefox", au adăugat cei de la Mozilla. "Produsele care nu conţin PDF Viewer, cum este Firefox pentru Android, nu sunt vulnerabile".

Dacă îndrăgeşti browserul Firefox, vestea bună este că îl poţi folosi în continuare. Mozilla a lansat deja o actualizare care rezolvă această vulnerabilitate, iar tu vei putea naviga pe internet în deplină siguranţă.

Etichete: Firefox, internet

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE