George Pătrănoiu, fondator și fost membru al trupei Taxi, a decedatGeorge Pătrănoiu, fondator al trupei Taxi și unul din cei mai buni chitariști de după ’89,  a murit sâmbătă dimineață, după ce s-a luptat trei ani de zile cu o formă de cancer. El suferise recent o nouă intervenție chirugicală pentru extirparea unei tumori de pe coloană. 

Fondatorul trupei Taxi, George Patranoiu, a decedat
Fondatorul trupei Taxi, George Pătrănoiu, a decedat

George Pătrănoiu, care a cântat formații precum Taxi, Schimbul III, Metrock, a încercat mult timp să ascundă drama sa.

Solidare cu situația instrumentistului care a împlinit 43 de ani, trupele alături de care Pătrănoiu a cântat ani buni, au făcut donații și au organizat pe 6 decembrie o gală muzicală pentru a strânge fonduri necesare procesului de recuperare a artistului. Au cântat atunci pentru Pătrănoiu foștii săi colegi din Taxi, Sarmanele Reci, Tudor Turcu Band, Vladi Cnejevici & Teo Boar, Victor Solomon și Florian Stoica, dar și Pact, avându-l la voce pe Adi Ordean, scrie libertatea.ro.

"Unul dintre cei mai buni chitaristi ai acestei tari, omul cu maini si suflet de aur, membru fondator al trupei Taxi, colegul nostru in perioada 1999 - 2006, prietenul nostru, George Patranoiu, a plecat. Acolo, sus. Unde stim ca e deja pregatita o chitara. La care doar el poate sa cante", este anuntul postat pe pagina de Facebook a trupei Taxi. 

Etichete: chitarist, George Pătrănoiu, taxi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h