Fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, vine în România pe 22 martieFondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, va veni în România luna aceasta.

Fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, vine in Romania pe 22 martie
Fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, vine în România pe 22 martie
Foto: wikipedia.org

La 15 ani de la lansarea Wikipedia, fondatorul celei mai accesate enciclopedii online vine, pe 22 martie, pentru prima dată în România, informează republica.ro.

Acesta va vorbi despre felul în care a reușit să revoluționeze modul în care oamenii au acces la informații, în cadrul în McCann/Thiess Conferences, un eveniment prezentat de Vodafone România, se arată într-un comunicat al organizatorilor. Evenimentul va avea loc pe 22 martie, începând cu ora 17:00, la Sala Epika - Grand Cinema Băneasa & More din Băneasa Shopping City.

Wikipedia are astăzi 80.000 de voluntari, care contribuie la crearea a peste 7.000 de articole noi pe zi. Platforma, accesată de peste 500 de milioane de vizitatori unici, cuprinde peste 36 milioane de articole, disponibile gratuit în peste 280 de limbi.

Fondatorul său, Jimmy Wales, se află în topul celor 100 de personalități ale lumii realizat de revista Time, este membru al Berkman Center for Internet and Society din cadrul Universității Harvard și membru al MIT Center of Collective Intelligence.

Etichete: jimmy wales, wikipedia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h