ALEGERI LOCALE 2016. Sebastian Bodu candidează ca independent la Primăria Sectorului 6ALEGERI LOCALE 2016. Fostul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) şi fost europarlamentar, Sebastian Bodu, anunță că va candida independent pentru funcția de primar al sectorului 6 din Capitală.

Sebastian Bodu candideaza ca independent la Primaria Sectorului 6
Sebastian Bodu candidează ca independent la Primăria Sectorului 6

ALEGERI LOCALE 2016. "Am decis să candidez independent pentru funcția de primar al sectorului 6. (...) Sectorul 6 are nevoie de o administrație modernă, are nevoie de viziune, dar și de ordine. Vă chem alături de mine pe toți cei de bună credință, pe toți cei care vreți un altfel de sector 6", afirmă Bodu într-un videoclip de prezentare postat pe pagina sa de Facebook.

ALEGERI LOCALE 2016. El a precizat că decizia sa vine și ca urmare a faptului că, în discuțiile pe care le-a avut cu simpatizanții PSD și PNL din sectorul 6, aceștia s-au declarat "dezamăgiți" de candidații propuși de cele două partide. Săptămâna trecută, conducerea PSD a validat candidații partidului pentru Primăria Capitalei și pentru sectoare, la sectorul 6 fiind desemnat să intre în cursa electorală Gabriel Mutu. Actualul primar al sectorului 6 este liberalul Rareș Mănescu.

 

 

Etichete: alegei locale 2016, candidat Primăria Sectorului 6, europarlamentar, sebastian bodu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE