Fost fotbalist FC Botoşani, găsit mort într-un iazUn fost fotbalist care a activat şi la clubul FC Botoşani a fost găsit mort, într-un iaz de lângă Vatra Dornei.

Fost fotbalist FC Botosani, gasit mort, intr-un iaz
Fost fotbalist FC Botoşani, găsit mort, într-un iaz
Foto: romaniatv.net

Antrenorul de fotbal de la Campulung Moldovenesc Sandrino Gherine, dat disparut de familie a fost gasit mort vineri dupa-amiaza. Acesta a fost gasit in iazul cu pastravi al unei pensiuni de langa Vatra Dornei, unde participase la o nunta.

Conform politistilor, pe trupul barbatului nu exista urme de violenta si de aceea varianta principala luata in calcul de anchetatori este suicidul. Barbatul a fost gasit pe fundul iazului cu telefonul mobil in mana, scrie informatiata.ro.

Politistii au golit toate cele 4 iazuri ale pensiunii pana sa il gaseasca pe fostul fotbalist. Cand a fost gasit, barbatul era imbracat la costum, asa cum plecase de acasa, in urma cu cateva zile, pentru a participa nunta respectiva. Din primele cercetari a reiesit ca acesta se certase cu fosta sotie, cu care dorea sa se impace.

Sandrino Gherine antrena o echipa de copii a ACS Junior Campulung Moldovenesc, iar in trecut a fost fotbalist la FC Botosani.

Etichete: fc botosani, fotbalist, mort

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE