Fost lider PSD: Alegerea lui Iohannis, lovitură de stat. Protestatarii, ca batalioanele de naziștiFostul europarlamentar Adrian Severin, cercetat de DNA pentru luare de mită, este de parere că alegerea lui Klaus Iohannis la președinție a fost o lovitură de stat dictată din Europa.

ADRIAN SEVERIN, explicatie pentru declaratia "Votul din 26, noiembrie, LOVITURA DE STAT"
ADRIAN SEVERIN, explicație pentru declarația "Votul din 26, noiembrie, LOVITURĂ DE STAT"
Foto: sorinplaton.wordpress.com

La romani, scrie pe blog Adrian Severin, alegerile par un alt fel de revolutie.

"Nu numai in campanie, dar si dupa anuntarea rezultatelor fortele concurente se comporta ca si cand nu ar fi fost vorba de un concurs intre solutii alternative ci de o lupta intre 'bine' si 'rau', intre 'revolutie' si 'contra-revolutie', intre 'democratie' si 'dictatura' ca doua sisteme incompatibile care se exclud reciproc, scrie ziare.com.

Cel care castiga alegerile se simte indemnat si legitimat sa il excluda pe celalalt, sa il desfiinteze, sa il anihileze. Cel care le pierde se simte trecut in ilegalitate si de acolo duce o lupta de partizani cu invingatorul. Daca alegerile sunt o revolutie ceea ce le urmeaza este un razboi civil", noteaza fostul europarlamentar.

In opinia sa, partidele romanesti sunt - cu sau fara voia lor - "mastile sub care se ascund jucatori externi care se bat pentru a domina strategic Romania din perspectiva unor interese, abia acelea, ireconciliabile". Severin continua in acelasi ton si acuza ca s-a intamplat intre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale a fost o lovitura de stat.

"Ceea ce am vazut din ziua primului tur de scrutin si pana in duminica celui de al doilea tur, cu ecouri care inca nu s-au terminat (inclusiv aseara tarziu, prin fata casei mele s-a perindat o coloana de demonstranti care strigau, nu stiu cui, 'Demsia!'), a fost o adevarata lovitura de stat. Voturile romanilor (cred eu corect exprimate si numarate dar influentate prin actiuni de intoxicare si manipulare ample), inclusiv problemele in mare masura artificiale ale votului diasporei, au fost doar alibiul pentru lovitura de stat", mai scrie social-democratul.

Severin spune ca lovitura de stat nu s-a putut face decat "recurgandu-se la grupari si forte fascistoide si legionaroide" si ii compara pe oamenii care au iesit sa protesteze pentru vot liber in diaspora "batalioanele de asalt naziste in Germania interbelica".

"Tineri violenti au strigat pe strada (in Romania si in strainatate) 'Jos comunismul!', fara sa stie prea bine ce este acela si de ce striga. Asa au strigat si batalioanele de asalt naziste in Germania interbelica. Peste cateva luni, la fel ca pe timpul ascensiunii naziste, acesti tineri vor striga 'Jos evreii!'. Tot asa, fara sa stie de ce. Si sub greutatea acestor strigate ale strazii, distilate in justitiarismul de asemenea fascistoid al supra-structurilor politice reprezentate de unii ca Monica Macovei sau Sorin Ionita, vom ajunge sa vedem ca jos, cat se poate de jos a fost adusa natiunea romana dimpreuna cu visele ei europene", mai scrie Adrian Severin.

Acesta considera ca motivul pentru care Victor Ponta trebuie sa ramana la sefia Executivului este acela de-al ajuta pe Klaus Iohannis, presedintele ales,"sa se desprinda de fortele fascistoide care tind sa ii ia sub control, tot asa cum Hitler s-a desprins de Rohm si SA".

"Ce-a fost a fost. Acum Romania trebuie restituita romanilor; tuturor romanilor. Altminteri vechii demoni care au mai insangerat si altadata Europa se vor ridica dinnou. Atunci nu vor mai fi nici invinsi nici invingatori ci numai supravietuitori". conchide Severin.

Etichete: adrian severin, alegeri iohannis, lovitura de stat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h