Fost manager al Spitalului Floreasca, cercetat de DNA. Care sunt acuzaţiileFostul manager al Spitalului Floreasca, Radu Macovei, a fost pus sub învinuire de procurorii anticorpuţie în dosarul privind nefuncţionalitatea Secţiei de Arşi de la Spitalul Floreasca, urmând ca la sediul DNA să ajungă alţi doi medici.

Fost manager al Spitalului Floreasca, cercetat de DNA
Fost manager al Spitalului Floreasca, cercetat de DNA

La sediul DNA urmează să ajungă şi profesorul Ioan Lascăr, au precizat surse judiciare, acesta urmând să aibă calitatea de suspect, notează Mediafax.

Dosarul a fost deschis iniţiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde procurorii au început în luna mai urmărirea penală in rem pentru fapte de abuz în serviciu, ca urmare a sesizării Corpului de Control al ministrului Sănătăţii, în urma neregulilor găsite la Unitatea de îngrijire a arşilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

În cadrul anchetei, procurorii au descoperit indicii potrivit cărora faptele ar fi de competenţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie astfel că dosarul a fost declinat.

Reprezentanţii Corpului de Control susţineau în raportul întocmit în urma controlului că în ultimele şase luni autorităţile au primit informaţii contradictorii de la conducerea Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Etichete: control spital floreasca, Radu Macovei, Radu Macovei cercetat, spital floreasca

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE