Fost primar al Sectorului 1, de acum 20 de ani, candidează DIN NOU, cu același sloganGeorge Pădure, primar al Sectorului 1 în perioada 1996-2000, candidează din nou, sloganul său fiind identic cu cel de acum 20 de ani: “Un pic mai bine pentru dumneavoastră!”.

Fost primar al Sectorului 1, de acum 20 de ani, candideaza DIN NOU, cu acelasi slogan
Fost primar al Sectorului 1, de acum 20 de ani, candidează DIN NOU, cu același slogan
Foto: jurnalul.ro

ALEGERI BUCUREȘTI 2016:

George Pădure va fi prezent, duminică, 17 aprilie, la ora 11.00, în Parcul Herăstrău, unde se va întâlni cu locuitorii şi le va oferi , simbolic, câte un ghiveci cu panseluţe.

“Dăruiesc aceste panseluţe nepreţuite, cu gândul că ele vor rămâne o amintire a vremurilor în care corupţia paraliza administraţia publică. În Sectorul 1 nu veţi mai vedea panseluţe plantate pe domeniul public cu preţuri exorbitante. Banii publici vor fi folosiţi exclusiv în interesul locuitorilor sectorului 1, şi nu pentru partide”, a declarat Pădure, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.ro.

Şi atunci, ca şi acum, sloganul de campanie al lui George Pădure a fost: “Un pic mai bine pentru dumneavoastră!”, acelaşi slogan fiind folosit de George Pădure şi pentru firma sa, Gepa Electro Center.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, george padureanu, Sectorul 1

0/1 COMENTARII
littleangel
15 Apr 19:41
+0
VOTURI
-0
Ce bine ca vine.... imi amintesc ca am cumparat actiuni la GePa...sa il intreb cit mai valoreaza acum...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h