Fost secretar de stat în MAI, scandal cu polițiștii rutieri după ce a fost oprit în traficFostul secretar de stat de la Ministerul de Interne, Bogdan Tohăneanu, a fost filmat în timp ce făcea scandal pentru că a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră, în faţa Aeroportului Henri Coandă, pe motiv că nu purta centură. 

Bogdan Tohaneanu
Bogdan Tohăneanu
Foto: antena3.ro

Bogdan Tohăneanu a fost oprit de poliţişti rutieri, în timp ce deţinea funcţia de la MAI, scrie antena3.ro.  Tohăneanu i-a ameninţat atunci pe poliţişti cu controale de la DIPI doar pentru că urma să fie amendat întrucât nu a purtat centura.

În plus, oficialul le-a vorbit agenţilor cu un limbaj suburban şi i-a înjurat.

"Nişte nesimţiţi! (...) Şi mă opriţi că nu am centură...", spune Tohăneanu, potrivit imaginilor.  "De ce vă bateţi joc de noi, domnule comandant?, îl răspunde un poliţist.

"Vorbesc cum vreau eu (...) Adică vreţi voi să fiţi ai dracu!", a mai spus secretarul de stat.

VEZI AICI IMAGINILE VIDEO

Atunci când a aflat că poliţiştii au înregistrat totul şi că urmează ca imaginile să fie trimise ministrului de Interne, fostul secretar de stat a încercat să negocieze cu ei. Chiar a dat un telefon şi i-a anunţat pe agenţi să se teamă, pentru că vorbeşte cu un personaj important.

Etichete: Bogdan Tohăneanu, Bogdan Tohăneanu scandal, Bogdan Tohăneanu scandal politisti, fost secretar de stat MAI

0/1 COMENTARII
Cris
12 Apr 16:59
+0
VOTURI
-0
Ce dobitoci, de-alde Oprea, lucreaza in MAI.... Ce ciocoi...Demisia urgent mah...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE