Fost şef la CNADNR, acuzat de ANI de conflict de intereseFostul şef al CNADNR, Mircea Pop, este acuzat de ANI de conflict de interese.

Fost sef la CNADNR, acuzat de ANI de conflict de interese
Fost şef la CNADNR, acuzat de ANI de conflict de interese
Foto: monitorulcj.ro

Mircea Pop, fostul sef al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) in perioada 2012-2013, este acuzat de Agentia Nationala de Integritate (ANI) ca s-ar fi aflat in conflict de interese pentru ca si-ar fi favorizat propria firma, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat de presa al instituţiei.

ANI precizeaza ca a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca in acest sens.

Institutia sustine totodata ca Mircea Pop ar fi atribuit in 2013 un contract unei companii de consultanta pentru proiectare si supervizare a lucrarilor de constructie a autostrazii Arad-Timisoara-Lugoj si a Variantei de ocolire Arad, in conditiile in care propria sa firma, DP Consult SA, era subconsultant in acest proiect.

ANI sustine ca, desi Mircea Pop si-a cesionat actiunile detinute DP Consult S.A., in perioada cat a fost director general al CNADNR "avea obligatia de a nu participa la luarea unei decizii care sa produca direct sau indirect un folos patrimonial pentru S.C. DP Consult S.A".

Etichete: ANI, conflict de interese, mircea pop

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h