Fosta asistentă personală a lui Sârbu, dezvăluiri despre traiectoria lui Măruţă la PRO TVFosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu a povestit cum a ajuns Cătălin Măruţă la PRO TV.

Fosta asistenta personala a lui Sarbu, dezvaluiri despre traiectoria lui Maruta la PRO TV
Fosta asistentă personală a lui Sârbu, dezvăluiri despre traiectoria lui Măruţă la PRO TV
Foto: realitatea.net

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu, a povestit cum a ajuns Cătălin Măruță la Pro TV, pe platforma oaresuntunporc.ro..

Doina Gradea povesteşte că nicio vedetă nu apărea la televizor fără acordul lui Adrian Sârbu.

„Regula in PRO TV era ca nu intra nimeni pe post fara acordul lui Adrian Sarbu pentru ca el stia cel mai bine dintre toti daca acea persoana este potrivita sau nu. Avea un al 6-lea simt in materie de televiziune. Lucrurile nu se rezumau la doar „sa treci sticla", cum e o vorba in televiziune pentru cei care apar la TV si pot transmite dincolo de sticla ecranului televizorului (...) Asadar, selectia vedetelor era extrem de serioasa, nu conta de unde veneai, ce ai facut, cine a dat telefoane pentru tine. Erai ok sau nu, asta depindea de „ochiul" lui Adrian Sarbu care mergea intotdeauna la sigur", scrie Doina Gradea

Ne uitam la primele lui emisiuni si ni se parea ca are fata unui intrus care asteapta din minut in minut sa fie scos din platou si dat afara din PRO TV."

„In toata galeria de vedete PRO TV, una singura m-a mirat ca prezenta in PRO TV si, ulterior, ca evolutie. Pentru mine, aceasta persoana reprezinta unul din paradoxurile televiziunii din Romania", scrie Doina Gradea, vorbind despre Măruţă.

„Usor, usor, ajutat enorm de echipa de productie si de toata „masinaria" de marketing si PR a PRO TV-ului a razbit omul si a inceput sa se impuna, sa faca audienta."

 

Etichete: măruță, pro tv, sarbu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE