Fosta soţie a lui Dan Condrea: "Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine"Laura, fosta soţie a lui Dan Condrea, spune ca omul de afaceri nu era genul care să se sinucidă şi, dacă se va ajunge la această concluzie,  atunci înseamnă ca cineva l-a împins să facă acest gest extrem.

Patronul Hexi, Dan Condrea, a  murit intr-un accident de circulatie duminica seara
Patronul Hexi, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație duminică seara
Foto: HotNews.ro

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație duminică seara, în jurul orei 18:30. Prima ipoteză a poliției este aceea a sinuciderii. Condrea a intrat în copac. "Mașina avea viteză foarte mare", susține un martor ocular. "Nu sînt urme de frînă", au declarat cei ajunși la fața locului.

Duminică seară, Condrea era așteptat de fetița de 10 ani, relatează tolo.ro.

Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 15 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009. În week-end, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită se încheia, iar mama și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul.

„Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întîmplă", a mărturisit fosta soție unor prieteni. „La un moment dat, la ușă a apărut Filipoaie, șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță", a povestit fosta soție amicilor.

„Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întîmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță", a încheiat fosta soție.

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el și este subiectivă, a răspuns: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!". 

Dan Condrea era un șofer experimentat „și era pasionat de karting", a mărturisit un angajat al Hexi Pharma, care exclude accidentul clasic de circulație. Opelul în care se afla Dan Condrea era o mașină din 2010, inscripționată Hexi Pharma. O cumpărase pentru tatăl său, fostul farmacist al Spitalului Universitar de Urgență fiind fondatorul afacerii și stingându-se în 2011.

În acest moment, unica posesoare majoră a secretelor lui Hexi Pharma, firmă acuzată că a pus la cale o operațiune de diluare a dezinfectanților în peste 300 de spitale și de spălare de bani, rămîne directorul general Flori Dinu.

Tolo.ro relatează că, duminică, la prânz, înainte de accident, a discutat cu mai mulți oameni din compania Hexi Pharma. Condrea se izolase de ceilalți din companie, care îl considerau responsabil.

Dialogul cu unul dintre acești oameni, care a avut loc cu aproximativ cinci ore înainte de accident:

"– Ați mai păstrat legătura cu Dan Condrea?
– Îmi dădea mesaje când și când. Mi-a dat un mesaj recent.

– Și ce a scris în el?
– „Stați liniștiți că nu o să mai lucrez în domeniu!".

– Ce înseamnă asta?
– Nu-mi dau seama exact. Se referă probabil la ideea că ar putea să-și revină compania fără el, eu așa citesc mesajul.

– Condrea este surprins de rezultatul analizelor?
– Da, este șocat. Spune că știa de Thor, a recunoscut asta, dar de celelalte de jură că nu știa că au probleme.

– Flori Dinu cum este?
– Pe calmante.

– Și ea e șocată?
– Da, pentru că spune că nu știa nimic, absolut nimic despre diluare. Că doar Condrea conducea fabrica, nimeni în afară de el nu avea legătură cu fabrica."

Pe de altă parte, varianta sinuciderii a fost anticipată de o vecină care s-a întâlnit cu Dan Condrea exact weekend-ul trecut: „Condrea era abătut și mi-a spus că decât să facă închisoare mai bine se omoară".

Mai mulți parlamentari din Comisia de Control al SRI au cerut imediat să se facă public filmul filajului. „Este ciudat! Cum să nu fie filat?", a spus senatorul Daniel Savu, membru al Comisiei de Control al SRI.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit, duminică seară, într-un accident rutier după ce maşina pe acre o conducea s-a izbit de un copac. Dosarul va fi preluat de Parchetul General. Anchetatorii urmează să stabilească dacă a fost accident, sinucidere sau crimă. Dan Condrea era aşteptat luni dimineaţă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Etichete: dan condrea, dan condrea a murit, patronul hexi pharma a murit, sotie Dan Condrea

0/2 COMENTARII
artiom
23 May 09:51
+0
VOTURI
-0
Daca era genul de om care te omora el pe tine, era un pericol public. Ce cauta in libertate un posibil criminal? Saracul stam acum si-l compatimim..sa nu uitam totusi ce a facut..
zzz
23 May 09:41
+0
VOTURI
-0
cred ca stiu mai multe "partenerii" lui de afaceri din structurile statului.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE