Fostul director financiar al Grivco și Antena Group se mută la Pro TVAura Zaharia este noul chief financial officer al PRO TV din 6 ianuarie 2015. În ultimii 10 ani, Aura Zaharia a deținut funcția de CFO în organizații mari precum Grivco Group, Antena Group (parte a grupului Intact), Țiriac Auto și DTH Television Group.

Pro TV, amendat cu 10.000 de lei pentru incalcarea dreptului la viata privata
Pro TV, amendat cu 10.000 de lei pentru încălcarea dreptului la viaţă privată
Foto: paginademedia.ro

Anterior, ea a fost timp de doi ani Regional Finance Director al Metromedia Telecom Group și Audit Manager la KPMG România timp de 6 ani. Aura va ocupa poziția deținută în ultimii ani de Matei Drîmboceanu.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV: "Suntem încântați să îi urăm bun venit Aurei în funcția de CFO al grupului nostru și membru al echipei de management. În acest rol, Aura va avea în cadrul grupului PRO TV responsabilităti precum controlul, planificarea și raportarea financiară, alături de guvernanța corporativă. Sunt convins că expertiza sa va contribui la implementarea cu succes a strategiei de business. De asemenea, doresc să îi mulțumesc lui Matei Drîmboceanu pentru activitatea sa", scrie paginademedia.ro.

Etichete: pro tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE