Fostul fotbalist Dănuţ Lupu va fi externat din spitalDănuţ Lupu se află în afara oricărui pericol şi va părăsi Spitalul "Matei Balş" săptămâna viitoare. Fostul fotbalist fusese internat sâmbătă.

Fostul fotbalist Danut Lupu va fi externat din spital
Fostul fotbalist Dănuţ Lupu va fi externat din spital

Fostul internaţional Dănuț Lupu a suferit o dublă pneumonie, dar a fost pus pe picioare de o echipă medicală condusă de profesorul Streinu Cercel. Lupu a avut imunitate zero, iar tratamentul a fost bazat şi pe multe antibiotice. Raportat la penicilina normală, el a făcut 1.000.000 de unităţi la opt ore pentru a-şi reveni.

"Se simte foarte bine şi, cel mai probabil, luni sau în cursul săptămânii viitoare va părăsi spitalul. E puţin nervos pentru că nu se mai află sub influenţa sedativelor şi organismul are nevoie de tutun! El fuma câte două pachete de ţigări pe zi. Dănuţ ar fi vrut să plece încă de zilele astea din spital, dar medicii nu l-au lăsat, chiar dacă a depăşit faza critică. În câteva zile se va simţi şi mai bine. Poate că de luni ar putea să părăsească spitalul", a dezvăluit pentru ProSport unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului fotbalist de la Dinamo, Rapid, Panathinaikos şi Brescia.

Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce de-a lungul carierei a jucat pentru Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti. Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel). La echipa naţională, Dănuţ Lupu a strâns 14 prezenţe, între 1989 şi 1998 şi a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.

Etichete: Danuț Lupu, pneumonie, spital, Spitalul Matei Balș

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE