Fostul fotbalist Roberto Baggio, la vânătoare ILEGALĂ în RomâniaPatronii a două restaurante de lux din Brăila sunt acuzaţi că au organizat partide ilegale de vânătoare, la care ar fi participat şi fostul fotbalist italian Roberto Baggio.

Roberto Baggio, la vanatoare ILEGALA in Romania (Foto news.ch)
Roberto Baggio, la vânătoare ILEGALĂ în România (Foto news.ch)

Nouă percheziţii domiciliare au avut loc vineri, pe rază judeţelor Brăila şi Giurgiu. Potrivit infobraila.ro, peste 12.000 de cartuşe, aproape 6.000 de exemplare de vânat, 6 arme de vânătoare şi 2 arme albe, o baterie de artificii cu 100 de focuri, proiectoare şi cabluri, precum şi 9 ogari au fost ridicaţi pentru continuarea cercetărilor.

Mai mulţi cetăţeni italieni sunt cercetaţi pentru braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Cei în cauza ar fi braconat specii de vânat mic, ar fi deţinut muniţie în locuri neautorizate şi ar fi folosit dispozitive electronice pentru ademenirea vânătului, interzise prin lege.

De anchetă sunt vizaţi mai mulţi cetăţeni italieni, care veneau în Brăila pentru a participa la vânători ilegale organizate, conform unor surse juridice, de proprietarul Cremonese, un italian care are afaceri şi în agricultură. Străinii plăteau bani grei pentru a putea împuşcă păsări în pădurile Brăilei. Sursele citate au precizat că la Cremonese, când venea să vâneze în judeţul Brăila, a stat şi celebrul fotbalist italian Roberto Baggio.

Etichete: Brăila, percheziţii, roberto baggio, vanatoare ilegala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE