Fostul handbalist Ioan Alexandru Vochiţa A MURIT la 39 de aniFostul handbalist Ioan Alexandru Vochiţa a murit la doar 39 de ani, într-un spital din Iaşi. Acesta a jucat pentru HC Vaslui şi a fost campion naţional de juniori cu echipa.

Fostul handbalist Ioan Alexandru Vochita A MURIT la 39 de ani (Foto romaniatv.net)
Fostul handbalist Ioan Alexandru Vochiţa A MURIT la 39 de ani (Foto romaniatv.net)

Colegii de la HC Vaslui îi vor aduce un ultim omagiu lui Ionuţ, sâmbătă, la meciul cu Dunărea Călăraşi. 

Ioan Alexandru Vochiţa împlinise 39 de ani pe 23 februarie. Prof. Liviu Gugleş, director tehnic la HC Vaslui, i-a îndrumat paşii lui Ioan Vochiţa încă de pe când acesta avea 10-11 ani.

"L-am antrenat pe Ionuţ încă din clasa a V-a şi pană într-a XII-a. Cu el în echipă, am câştigat, în 1992, titlul de campion naţional juniori III, la Alexandria. Ionuţ a fost cel mai bun jucător al turneului. Din echipa care a câştigat titlul în acei ani fãceau parte Cătălin Striblea, ziarist, Sorin Aprodu, inginer, Sergiu Basarab, de la Iaşi, Adrian Cărare, acum profesor de sport, Cătălin Bolohan, fost director BCR, acum mutat în Austria, la banca-mamă. Îmi pare tare rău că a plecat atât de tanăr dintre noi. Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l ierte!", a spus prof. Gugleş, pentru vremeanoua.ro.

Aceeaşi echipă, cu Ionuţ Vochiţa, a câştigat locul al treilea, doi ani mai târziu, în 1994, la Brăila, la campionatul naţional de juniori II.

 

Etichete: deces, Fostul handbalist, Ioan Alexandru Vochiţa, moarte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h